Ana SayfaÜnlülerDemet Şener "25 Yıldır Dolgu Var"

İlgili Postlar

Demet Şener “25 Yıldır Dolgu Var”

Demet Şener önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Eski manken kendisine yöneltilen “Estetik hakkındaki düşünceniz ne?” sorusuna “Dudaklarımda 25 yıldır dolgu var” diyerek yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Demet Şener Kimdir?

Dudaklarımda 25 Yıldır Dolgu Var

Eski manken önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Şener kendisine yöneltilen “Estetik hakkındaki düşünceniz ne?” sorusuna; “Estetiği karşı değilim. Dudaklarımda 25 yıldır dolgu var. Onun dışında botoksum, hiçbir estetiğim yok. Kim ne isterse onu yaptırsın. İleride ben de yaptırırım. Hatta şimdi doktoruma söyledim ‘Ne olur biraz yap’ diye. O da ‘Şu an seni çok dondurmak istemiyorum’ diyerek reddetti.” diyerek yanıt verdi.

Demet Şener,”Ne Çabuk Büyüdün de 15 Yaşına Giriyorsun”

Güzelliğiyle göz dolduran eski manken”43 yaşındayım. Benim için bakım çok önemli. Çok hassas bir cildim var. Herkes gibi çok elletmiyorum, iğneli şeyler yaptıramıyorum” dedi.

Cenk Evde Gerekiyorsa Her İşi Yapar

Erkeklerin ev işlerinde eşlerine yardımcı olması gerektiğini dile getiren Şener; “Benim ağabeyimin oğlu 18 yaşında Londra’ya okumaya gitti. Her işini kendi yapabiliyor. Böyle çocuklar ileride evlenince eşlerine de yardımcı oluyor. İrem’e de, Ömer’e de eşit davranıyorum. Kızım bardağını mutfağa koy diyorsam Ömer’e de diyorum. Cenk de evde gerekiyorsa her işi yapar.” dedi.

Demet Şener “Eşim Doğallığı Seviyor”

Şener geçtiğimiz günlerde bir magazin programında estetik iddialarını “Yalnızca dudağımda dolgu var” diyerek yalanlamış ve “Eşim en çok alt dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor. Tel taktıracaktım “Sakın yaptırma, böyle güzel” sözleri üzerine vazgeçtim. Eşim doğallığı seviyor.” diyerek gündeme oturmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler