Ana SayfaDizilerArıza 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Fuat'ı Kaçırıp İntikamını Almak İstiyor!

İlgili Postlar

Arıza 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Fuat’ı Kaçırıp İntikamını Almak İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arıza, 19. yeni bölümüyle 24 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Rıza, Murat’ın ellerinde olduğunu söyleyip Burak’ın ölüm tuzağından kurtulur. Haşmet, Fuat ile karşı karşıya gelir ve toplantı yapacaklarını söyler. Toplantıda ihtiyarın gönderdiği mektupla yeni konsorsiyumun başkanı Mithat olur. İhtiyar, Fuat’ın yerine ailesinden birinin gelmesini ister. Oy birliği ile Fuat’ın yerine Murat seçilir. Burak ile Fuat, hepsini ortadan kaldırmak için plan yapar. Murat, Burak’ın ve babasının oyununu bozar. Arıza 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Haşmet, Fuat’ı kaçırıp intikamını almak isteyince ortalık karışıyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Fuat’ı Kaçırıp İntikamını Almak İstiyor!

Arıza 19. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, ailesine ve Halide’ye yılanın başının ezdiklerinin müjdesini veriyor. Ancak Haşmet, Fuat’ı alıp götürüp bir yere kapatıyor. Fuat’ın ortada olmamasıyla Burak, harekete geçiyor. Muzaffer, Ali Rıza’dan Fuat’ı istiyor. Eğer Fuat’ı kendisine getirmezse ona yapacaklarından korkmasını söyleyip tehdit ediyor. Özel bir tim, Ali Rıza’yı alıp götürüyor. Ardından polisler gelip Halide’yi göz altına alacaklarını söylüyor.

İşte Arıza 19. bölüm 1. fragmanı….

 

ARIZA 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Haşmet, Fuat’ı yanına getirtip ona olan tüm kinini kusar. Burak, Ali Rıza’yı öldürmek için silahını çeker. Ali Rıza, Murat’ın ellerinde olduğunu söyleyince ölmekten kurtulur. Bir araba gelip Halide, Ali Rıza ve Burak’ı alıp Haşmet’in yanına götürür. Haşmet, herkesin önünde İhtiyar’la konuştuğunu ve onun isteğiyle intikam almayacağını açıklar.

Ama hemen bir toplantı yapacaklarını İhtiyar’dan bir mektup geldiğini söyler. Mektup açılır ve mektupta Fuat’ın işine son verildiği, yeni konsorsiyum başkanının Mithat olduğu ve Fuat’ın yerine oğullarından birinin geçmesini istediği yazar. Fuat, bu karara çok öfkelenir. Konsorsiyum aralarında Fuat’ın yerine Murat’ın geçmesi kararını alır.

Murat, konsorsiyumun karşısına çıkıp babasının koltuğunun artık onun olduğunu öğrenir. Önce bu işi kendisinin değil Burak’ın daha iyi yapabileceğini söylese de karar kesinleşir. Bu durumu öğrenen Burak, öfkeden deliye döner. Hatta abisinin bu karardan daha önce haberi olduğundan şüphelenir. Murat, babasının kibrinden, Burak’ın takıntılarından bu işi layıkıyla yapamadıklarını bilip bunu yüzlerine vurur.

Burak ile Fuat, konsorsiyumdaki herkesi ortadan kaldıracak bir plan yapar. Mithat, terzi dükkanında kıstırılır. Ali Rıza, Halide ile otel odasında, Haşmet arabasında kurşun yağmuruna tutulur. Bu tuzakları öğrenen Murat, hepsini ölmekten kurtarır. Burak, hepsinin sağ olduğunu ölmediğini öğrenince yine öfkelenir.

Arıza 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat Burak’ın Ve Babasının Oyununu Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler