Ana SayfaDizilerArıza 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat Burak'ın Ve Babasının Oyununu Bozuyor!

İlgili Postlar

Arıza 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat Burak’ın Ve Babasının Oyununu Bozuyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arıza, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, Murat’ın ellerinde olduğunu söyleyip Burak’ın ölüm tuzağından kurtuluyor. Haşmet, Fuat ile karşı karşıya geliyor ve toplantı yapacaklarını söylüyor. Toplantıda ihtiyarın gönderdiği mektupla yeni konsorsiyumun başkanı Mithat oluyor. İhtiyar, Fuat’ın yerine ailesinden birinin gelmesini istiyor. Oy birliği ile Fuat’ın yerine Murat seçiliyor. Burak ile Fuat, hepsini ortadan kaldırmak için plan yapıyor. Murat, Burak’ın ve babasının oyununu bozuyor.

Pazar Dizileri 2020

Murat Burak’ın Ve Babasının Oyununu Bozuyor!

Arıza 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haşmet, Fuat’ı yanına getirtip ona olan tüm kinini kusuyor. Burak, Ali Rıza’yı öldürmek için silahını çekiyor. Ali Rıza, Murat’ın ellerinde olduğunu söyleyince ölmekten kurtuluyor. Bir araba gelip Halide, Ali Rıza ve Burak’ı alıp Haşmet’in yanına götürüyor. Haşmet, herkesin önünde İhtiyar’la konuştuğunu ve onun isteğiyle intikam almayacağını açıklıyor.

ARIZA 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ama hemen bir toplantı yapacaklarını İhtiyar’dan bir mektup geldiğini söylüyor. Mektup açılıyor ve mektupta Fuat’ın işine son verildiği, yeni konsorsiyum başkanının Mithat olduğu ve Fuat’ın yerine oğullarından birinin geçmesini istediği yazıyor. Fuat, bu karara çok öfkeleniyor. Konsorsiyum aralarında Fuat’ın yerine Murat’ın geçmesi kararını alıyor.

Murat, konsorsiyumun karşısına çıkıp babasının koltuğunun artık onun olduğunu öğreniyor. Önce bu işi kendisinin değil Burak’ın daha iyi yapabileceğini söylese de karar kesinleşiyor. Bu durumu öğrenen Burak, öfkeden deliye dönüyor. Hatta abisinin bu karardan daha önce haberi olduğundan şüpheleniyor. Murat, babasının kibrinden, Burak’ın takıntılarından bu işi layıkıyla yapamadıklarını bilip bunu yüzlerine vuruyor.

Burak ile Fuat, konsorsiyumdaki herkesi ortadan kaldıracak bir plan yapıyor. Mithat, terzi dükkanında kıstırılıyor. Ali Rıza, Halide ile otel odasında, Haşmet arabasında kurşun yağmuruna tutuluyor. Bu tuzakları öğrenen Murat, hepsini ölmekten kurtarıyor. Burak, hepsinin sağ olduğunu ölmediğini öğrenince yine öfkeleniyor. Bakalım Burak ve babası, kurdukları tuzakları Murat’ın bozduğunu öğrenince ne yapacaklar?

Arıza 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İhtiyar Ali Rıza’yı Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler