Ana SayfaDizilerKefaret 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep'e Sude'nin Gerçek Kızı Olmadığını...

İlgili Postlar

Kefaret 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’e Sude’nin Gerçek Kızı Olmadığını Söyleyebilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, kızının bulunduğunu öğrendikten sonra öfkeden deliye dönüyor. Zeynep, ona durumu sakin bir dille anlatıyor. Meltem, Cansu’nun bulunduğunu zannedip Arzu’nun ağzını arıyor. Bulunan kızın başka bir kız olduğunu öğrenince de, Zeynep’in Sabri’yle ilişkisi olduğunu ima edip Ahmet’ten DNA testi yapmasını istiyor. Sinan, Cansu’dan ve Zeynep’ten DNA alıp test yaptırıyor. Kefaret 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sinan, Zeynep’e Sude’nin gerçek kızı olmadığını söyleyebilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Sinan Zeynep’e Sude’nin Gerçek Kızı Olmadığını Söyleyebilecek Mi?

Kefaret 10. bölüm 1. fragmanında; Sinan’ın yaptırdığı DNA testinden Cansu’nun Zeynep’in kızı olduğunu anlıyor. Zeynep’le buluşup ona bu durumu nasıl anlatacağını düşünmeye başlıyor. Meltem, Ahmet’e üstüne basa basa Zeynep’in ona ihanet edip Elif’in babasının o değil Sabri olduğunu, söylüyor. Ahmet, Zeynep’in sadakatinden asla şüphelenmiyor. Sabri’nin tüm mirasını ikisine değilde sadece Zeynep’le Sude’ye bıraktığı için içine bir kurt düşüyor.

İşte Kefaret 10. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet’in kızını bulduğunu öğrenmesiyle Zeynep’in huzuru kaçıyor. Önce çocukları diğer eve gönderip Ahmet’le sakince konuşuyor. Ona durumu baştan anlatıyor. Sonra Ahmet, kızının bulunmasına çok sevindiği için bir kaç ay kendisine baba dememesini kabulleniyor. Meltem ise, eve yerleşip Ahmet’e sofralar hazırlıyor. Haberleri okuduktan sonra hemen Arzu’yu arıyor ve Cansu’nun onun yanında olduğunu, Zeynep’in bulduğu kızın başka bir kız olduğunu anlıyor.

Sinan, ilk işini başarıyla tamamlıyor ve kadın tacirlerinin elinde olan Amerikalı gazeteciyi onların elinden kurtarıyor. Kadın teşekkür etmek için Sinan’ın evine geliyor. Münevver hemen kardeşinin yeni bir sevgili bulduğunu zannediyor. Zeynep’te Sinan’ı görmek için onun evine gittiğinde onun o kadınla bir gecelik ilişki yaşadığını düşünüyor. Ahmet, valizini de toplayıp kızına yakın olmak için Zeynep’in evine taşınıyor.

Sude ile yakınlık kuran Ahmet, onu okula başlamaya ikna ediyor. Meltem, Zeynep’in adresini bulup oraya gidiyor. Ahmet’e, o kızın Zeynep’le Sabri’nin ilişkisinden olma olduğunu, adamın mirasını sadece Zeynep’e ve kıza bıraktığının altını çizip onunda babalık testi yaptırmasını söylüyor. Sinan, Zeynep’ten aldığı diş fırçasıyla Cansu’dan aldığı saç örneğiyle DNA testi yaptırıyor ve test pozitif çıkıyor.

Kefaret 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Sude’ye DNA Testi Yaptıracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler