Ana SayfaDizilerKefaret 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Sude'ye DNA Testi Yaptıracak Mı?

İlgili Postlar

Kefaret 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Sude’ye DNA Testi Yaptıracak Mı?

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Kefaret, 9. yeni bölümüyle 18 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet, Zeynep’le Sinan’ın Elif’i bulup kendisinden gizlediklerini öğrenince öfkeden deliye döner. Kızına hediyeler alan Ahmet, valizini de alıp Zeynep’in yanına yerleşir. Zeynep, buna karşı çıkınca da onun damarlarında kendi kanı dolaştığını söyler. Meltem, o kızın Elif olmadığını bildiği için ne yapması gerektiğini düşünmeye başlar. Kefaret 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ahmet Sude’ye DNA testi yaptıracak mı?

Pazar Dizileri 2020

Ahmet Sude’ye DNA Testi Yaptıracak Mı?

Kefaret 9. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Ahmet’in yanına taşınmasıyla Sinan’ı çağırıyor. Sinan, Zeynep’i teselli edip her zaman onun yanında olacağını söylüyor. Ahmet, Sinan’ı üzerine yürüyüp onu, ailesine el koymakla suçluyor. Zeynep, Ayşe’ye bulduğu kağıdı verip kendisine neler söyleyeceğini o kağıttan mı ezberlediğini soruyor. Meltem, Ahmet’in karşısına çıkıp kendisinden emin bir şekilde ona Sude’nin onun kızı olduğundan emin olup olmadığını soruyor ve DNA testi yaptırmasını tavsiye ediyor.

İşte Kefaret 9. bölüm 2. fragmanı…

 

KEFARET 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Sinan, gizli bir göreve başlar. Ablası ona araba alır. Sinan, ablasına büyük bir fabrikada güvenlik müdürü olduğunu şirketinde kendisine araba tahsis ettiğini söyler. Zeynep, kızı ve oğluyla çiftlikte çok güzel günler geçirir. Mutfağın çekmecesinde Sabri’nin Ayşe’ye ezberlemesi için verdiği kağıdı bulur. Okumaya başlayınca Ayşe geliyor ve cebine koyar.

Ahmet, Cansu’yu uzun uzun inceleyip ona yaşını sorar. Tam da kızının yaşında olan Cansu’yu Ahmet’in görmesinden rahatsız olan Arzu, hemen onu uzaklaştırır. Ahmet, bu durumu anlıyor ve Arzu’ya çocuğu olmadığını söylediğini hatırlatır. O da, çocuğunun olmadığını Cansu’nun Mehmet’in kızı olduğunu, annesi bırakıp kaçınca onu birlikte büyüttüklerini söyler.

Sinan, Mehmet;’in kaçan karısına ve sakat kızına ulaşır. Mehmet;’i bulup o fotoğrafı ona gösterir. Polis olmadığı için Mehmet, hemen onunla konuşmayacağını söyleyip oradan uzaklaşır. Sinan, Zeynep’le konuşup ona eski işine geri döndüğünü ancak, gizli bir görevde çalıştığını söyler. Zeynep, bu duruma çok sevinir. Ama Sinan’ın bir süre uzakta olacağını öğrenince çok üzülür.

Zeynep’in yaraladığı gazeteci onun peşine düşüp yaşadığı evi öğrenir. Sonrasında kızını kaçıran kişiden ona büyük miras kaldığını öğrenir ve hemen haberini yapar. Ahmet, Zeynep’in kızını bulup hem de çok zengin olduğunu öğrenir. Hemen kızını görmek için Zeynep’in yanına gider.

Kefaret 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Zeynep’in Yanına Taşınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler