Ana SayfaDizilerKefaret 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Zeynep'in Yanına Taşınıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Zeynep’in Yanına Taşınıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, Arzu’nun yanındayken Cansu’yu görüp onu uzun uzun inceliyor. Hatta Arzu’ya kur yapıp sık sık yanına gidip gelmeye başlıyor. Arzu’nun abisi öldürülüyor. Onun bıraktığı altın ve paraları alan Arzu, uzaklara gitmeyi planlıyor. Zeynep, Sinan’ın görevine geri döndüğüne seviniyor. Ancak bir süre uzaklara gideceğini öğrenince ona sitem ediyor. Ahmet, basından Zeynep’in kızını bulduğunu ve çok zengin olduğunu öğreniyor. Kefaret 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Zeynep’in yanına taşınıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ahmet Zeynep’in Yanına Taşınıyor!

Kefaret 9. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, Zeynep’le Sinan’ın Elif’i bulup kendisinden gizlediklerini öğrenince onlara çok kızıyor. Kızına hediyeler alan Ahmet, valizini de alıp Zeynep’in yanına yerleşiyor. Zeynep, buna karşı çıkınca da onun damarlarında kendi kanı dolaştığını söylüyor. Meltem, o kızın Elif olmadığını bildiği için ne yapması gerektiğini düşünmeye başlıyor.

İşte Kefaret 9. bölüm 1. fragmanı.

KEFARET 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinan, gizli bir göreve başlıyor. Ablası ona araba alıyor. Sinan, ablasına büyük bir fabrikada güvenlik müdürü olduğunu şirketinde kendisine araba tahsis ettiğini söylüyor. Zeynep, kızı ve oğluyla çiftlikte çok güzel günler geçiriyor. Mutfağın çekmecesinde Sabri’nin Ayşe’ye ezberlemesi için verdiği kağıdı buluyor. Okumaya başlayınca Ayşe geliyor ve cebine koyuyor.

Ahmet, Cansu’yu uzun uzun inceleyip ona yaşını soruyor. Tam da kızının yaşında olan Cansu’yu Ahmet’in görmesinden rahatsız olan Arzu, hemen onu uzaklaştırıyor. Ahmet, bu durumu anlıyor ve Arzu’ya çocuğu olmadığını söylediğini hatırlatıyor. O da, çocuğunun olmadığını Cansu’nun Mehmet’in kızı olduğunu, annesi bırakıp kaçınca onu birlikte büyüttüklerini söylüyor.

Sinan, Mehmet;’in kaçan karısına ve sakat kızına ulaşıyor. Mehmet;’i bulup o fotoğrafı ona gösteriyor. Polis olmadığı için Mehmet, hemen onunla konuşmayacağını söyleyip oradan uzaklaşıyor. Sinan, Zeynep’le konuşup ona eski işine geri döndüğünü ancak, gizli bir görevde çalıştığını söylüyor. Zeynep, bu duruma çok seviniyor. Ama Sinan’ın bir süre uzakta olacağını öğrenince çok üzülüyor.

Zeynep’in yaraladığı gazeteci onun peşine düşüp yaşadığı evi öğreniyor. Sonrasında kızını kaçıran kişiden ona büyük miras kaldığını öğreniyor. Haberini yapıyor. Ahmet, Zeynep’in kızını bulup hem de çok zengin olduğunu öğreniyor. Hemen kızını görmek için Zeynep’in yanına gidiyor.

Kafaret 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sabri’nin Her Şeyi Önceden Planladığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler