Ana SayfaDizilerAlev Alev 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya Ömer'e Tirip Atıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya Ömer’e Tirip Atıyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Alev Alev, 10. yeni bölümüyle 14 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çelebi, Cemre’den boşanmayı kabul edeceğini söyler. Cemre, kızıyla birlikte onun elinden kurtulduğuna sevinir. Çiçek, Rüya’nın Ömer’e aşık olduğunu görüp o günleri de gördüğü için mutlu olduğunu söyler. Rüya, Şimal zannettiği Çiçek’ten bu sözleri duyunca çok şaşırır. Çünkü, sadece Çiçek’in bunları söyleyebileceğini bilir. Çiçek, İskender’in elindeki Ali’nin yerini bulur. İskender, onun gözleri önünde Ali’ye işkence yapınca Şimal, olmadığı anlaşılır. Alev Alev 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Rüya, Ömer’e tirip atıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Rüya Ömer’e Tirip Atıyor!

Alev Alev 10. bölüm 2. fragmanında; Rüya, Ömer’in kendisine aşık olduğunu ima edip açıklayamamasından iyice sıkılıyor. Artık ona tirip atmaya başlıyor. Bakalım Ömer, sonunda Rüya’ya aşkını itiraf edebilecek mi?

İşte Alev Alev 10. bölüm 2. fragmanı…..

ALEV ALEV 9. BÖLÜM ÖZETİ! 

Çelebi, Cemre’nin vasisi olarak onu polislerle birlikte almaya gelir. Cemre, eşyalarını almak için evine gitmek ister ve oradan kaçmayı başarır. Gidip mahallede meczup bir yere sığınır ve Ozan’a orada olduğunu haber verir. Çiçek, Ali’yle yüzleştikten sonra o evden gider. Tomris, Çiçek’i Ali’nin yanına götürür. Çiçek, başına gelenleri anlatır ve onun kendisini istemeyeceğini düşündüğü için bu oyunu kabul ettiğini açıklar. Ali, onun kalbini sevdiğini söyleyince iki sevgili sarılıp barışır.

Bülent, Çelebi’yi arayıp onunla konuşmak ister. Çelebi, önce Bülent’in anlattıklarına inanmaz. Ama Cemre’ye Tomris’in yardım ettiğini öğrenince onun evine gider. Tomris, Cemre’ye yardım etmek için onun yanına gider. Onu dinledikten sonra, 23 yıl önce Çelebi’nin beyin travması geçiren sevgilisini getirdiğini hatırlar. O dosyayı bulup ona yardım etmek ister.

Ancak, eve geldiğinde Çelebi onu elindeki dosyayla yakalayıp tehdit eder ve dosyayı elinden alır. Cemre ile Ozan, kadının evini bulup yanına gider. Evrim, boynundan aşağısı felçli bir şekilde yaşamaktadır. Çelebi, onu susması için koruması Ahmet ile evlendirmiştir. Cemre’nin orada olduğunu öğrenen Çelebi, polisleri oraya gönderir.

Evrim, Cemre’ye Çelebi’den korunmak için çöpe atılan bebeğin hikayesini bildiğini söylemesini ister. Cemre, zorla götürüldüğü Çelebi’nin evinde ona çöpe atılan bebeğin hikayesini bildiğini söyler. Çelebi, onu serbest bırakır.

Alev Alev 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İskender Çiçek’in Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler