Ana SayfaDizilerAkrep 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Fikret'in Çocuklarıyla Arasını Bozmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Akrep 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Fikret’in Çocuklarıyla Arasını Bozmayı Başarıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 6. yeni bölümüyle 15 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selma, Ferda’nın kendisine bir şey yapmasından korkar. Perihan ile işbirliği yapan Ferda, Selma’nın işini 24 saat içinde bitireceğini söyler. Ayşe’yi bulan Perihan, onu Ferda’nın karşısına mı çıkaracak? Akrep 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferda, Fikret’in çocuklarıyla arasını bozmayı başarıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ferda Fikret’in Çocuklarıyla Arasını Bozmayı Başarıyor!

Akrep 6. bölüm 2. fragmanında; Ferda, Selma ile Fikret’in Sapanca’daki evde olduklarını öğreniyor. Fikret’in çocuklarını da alıp oraya baskın yapıyor. Çocukları Fikret’i Selma’yla görünce ondan nefret ettiklerini söylüyor. Merve, Aras ile Duru’nun yakınlaşmasını görüp onları kıskanıyor.

İşte Akrep 6. bölüm 2. fragmanı…

AKREP 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferda, intihar etmeden önce annesine bir video gönderir ve kızını ona emanet eder. Perihan, hemen onun yanına gidip Ferda’yı hastaneye yetiştirir. İyi olduğunu anlayana kadar başında durur. Ferda, gözlerini açtığında annesin yanında olduğunu hayal meyal hatırlar. Perihan, kızının intihar ettiğinden haberi yokmuş gibi davranır. Merve, annesinin intihar ettiğini duyunca onun yanına koşup onu affeder. Duru ile Şahin, teyzelerini eve götürmek ister.

Perihan, Ferda’nın gelmesine karşı çıkmaz. Ferda, gelip annesinin yanında kalmaya başlar. Perihan, Ferda’nın Ayşe isminde bir kızı daha olduğunu öğrenir. Onları yakından tanışan bir kadın bulur ve Ferda’nın küçük yaşta çocuk sahibi olduğunu, yoksulluktan kızını evlatlık vermek zorunda kaldığını öğrenir. Ferda’nın evde olduğu süre içinde Fikret, her fırsatta Ferda’nın telefonundan birlikte çekindikleri fotoğrafları silmek için uğraşır. Ancak şifreyi açamaz.

Duru ile Şahin, İpek’ten teyzelerinin gizli bir ilişkisinin olduğunu, bu olayı babalarının da bildiğini söyler. İpek, Perihan’ın evine abisine yalan söyleyip gider. Perihan, Aras’ı arayıp kız kardeşini arayıp bir daha ailesinden uzak tutmasını ağzından bir şey kaçırmasından korktuğunu söyler. Fikret, Selma ile konuşup onu yemeğe eve davet eder.

Merve, annesine toparlanınca evlerine ve işlerinin başına gitmek istediğini söyler. Perihan, Merve’nin bu tavrından annesine hiç benzemediğini tok gözlü bir kız olduğunu anlayıp Ferda’nın yüzüne vurur. Fikret ile Selma’nın hala görüştüğünü gören Perihan, onun yanına gidip bu ilişkisini bitirmesini istediğini söyler. Oda, Selma’yı kendisine onun hatırlattığını söyler.

Akrep 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Selma’ya Karşı Ferda’yla İş Birliği Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler