Ana SayfaDizilerAkrep 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Selma'ya Karşı Ferda'yla İş Birliği...

İlgili Postlar

Akrep 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Selma’ya Karşı Ferda’yla İş Birliği Yapıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 6. yeni bölümüyle 15 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferda’nın intihar etmesinden sonra, Perihan onun eve gelmesine izin verir. Bu arada, kızının geçmişini araştırır ve onun bir kızı daha olduğunu öğrenir. Ferda, annesinin kendisini affettiğini düşünüp evde hüküm sürer. Duru ile Şahin, babalarının kendilerinden gizlediği bir şey olduğunu öğrenir. Ferda’nın, Perihan’a ve Fikret’e karşı kullanacağı bur kozu kalmaz. Perihan, Ayşe’yi buluyor. Akrep 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Perihan, Selma’ya karşı Ferda’yla iş birliği yapıyor.

Cuma Dizileri 2020

Perihan Selma’ya Karşı Ferda’yla İş Birliği Yapıyor!

Akrep 6. bölüm 1. fragmanında; Selma, Ferda’nın kendisine bir şey yapmasından korkuyor. Perihan ile işbirliği yapan Ferda, Selma’nın işini 24 saat içinde bitireceğini söylüyor. Ayşe’yi bulan Perihan, onu Ferda’nın karşısına mı çıkaracak?

İşte Akrep 6. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferda, intihar etmeden önce annesine bir video gönderiyor ve kızını ona emanet ediyor. Perihan, hemen onun yanına gidip Ferda’yı hastaneye yetiştiriyor. İyi olduğunu anlayana kadar başında duruyor. Ferda, gözlerini açtığında annesin yanında olduğunu hayal meyal hatırlıyor. Perihan, kızının intihar ettiğinden haberi yokmuş gibi davranıyor. Merve, annesinin intihar ettiğini duyunca onun yanına koşup onu affediyor. Duru ile Şahin, teyzelerini eve götürmek istiyor.

Perihan, Ferda’nın gelmesine karşı çıkmıyor. Ferda, gelip annesinin yanında kalmaya başlıyor. Perihan, Ferda’nın Ayşe isminde bir kızı daha olduğunu öğreniyor. Onları yakından tanışan bir kadın buluyor ve Ferda’nın küçük yaşta çocuk sahibi olduğunu, yoksulluktan kızını evlatlık vermek zorunda kaldığını öğreniyor. Ferda’nın evde olduğu süre içinde Fikret, her fırsatta Ferda’nın telefonundan birlikte çekindikleri fotoğrafları silmek için uğraşıyor. Ancak şifreyi açamıyor.

Duru ile Şahin, İpek’ten teyzelerinin gizli bir ilişkisinin olduğunu, bu olayı babalarının da bildiğini söylüyor. İpek, Perihan’ın evine abisine yalan söyleyip gidiyor. Perihan, Aras’ı arayıp kız kardeşini arayıp bir daha ailesinden uzak tutmasını ağzından bir şey kaçırmasından korktuğunu söylüyor. Fikret, Selma ile konuşup onu yemeğe eve davet ediyor.

Merve, annesine toparlanınca evlerine ve işlerinin başına gitmek istediğini söylüyor. Perihan, Merve’nin bu tavrından annesine hiç benzemediğini tok gözlü bir kız olduğunu anlayıp Ferda’nın yüzüne vuruyor. Fikret ile Selma’nın hala görüştüğünü gören Perihan, onun yanına gidip bu ilişkisini bitirmesini istediğini söylüyor. Oda, Selma’yı kendisine onun hatırlattığını söylüyor.

Merve, Duru’dan Aras’ı kıskanıyor ve ona aralarında bir şey olup olmadığını soruyor. Oda, yemeğe öylesine çıktıklarını onların karşılıksız aşklarının umurunda olmayacağını söylüyor. Kuzenlerin arası Aras için bozuluyor. Ferda’nın da olduğu masaya Selma’da yemeğe geliyor. Fikret, Selma’yla iş yapabileceklerini söylüyor. Perihan, Selma’yı evden kovuyor.

Perihan, Fikret’in Ferda’nın odasına gizlice girdiğini öğrenip onun telefonundaki resimleri silmeye çalıştığını anlıyor ve onu arayıp tahmin ettiği şifreyi veriyor. Fikret, şifreyi açıp fotoğrafları siliyor. Perihan, yeni torununun doğum gününe gidip onu görüyor

 Akrep 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Perihan Ayşe’yi Bulduktan Sonra Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler