Ana SayfaDizilerSurvivor'da Diskalifiye Mi Var?

İlgili Postlar

Survivor’da Diskalifiye Mi Var?

Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan geçtiğimiz günlerde Survivor ilk bölümüyle ekranlara gelmeye başladı.  Yarışamaya sert bir başlangıç yapan yarışmacılar ipleri şimdiden ellerinde tutmaya çalışıyor gibi görünüyor. Dün ikinci bölümüyle ekranlara gelen Sruvivor’da nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Yayımlanan yeni bölüm fragmanı ise Survivor’da diskalifiye mi var sorusunu akıllara düşürdü. İşte merak edilenler;

Hanzade Neden Ağladı?

Survivor 2021’in ilk ödül oyununda kimin yarışacağını belirlemek için aralarında takım konuşması yapan gönüllülerde, Survivor Sancakay ile Survivor Ayşe ufak bir sürtüşme yaşadı. Konuyu adaya taşıyan ikili, daha sonra bu durumu derinlemesine konuştu. Survivor Ayşe, Survivor Sancakay’a ‘yanlış anladın’ demesinin ardından ‘Özür’ diledi. Survivor 2021 market oyununda karşı karşıya gelen ünlüler ve gönüllüler takımı arasında skor 5-3’ken parkura Survivor Barış Özbek ve Survivor Uğurtan Dora çıktı. Atışlarda daha iyi olan Uğurtan, sayıyı takımına kazandırarak durumu 5-4 yaptı. Survivor Barış ise sayıyı kaybettiği için bir hayli sinirlendi. Araya giren takım arkadaşı Çağrı Atakan onu sakinleştirdi. Öte yandan Survivor market oyununu kazanan takım 10-6’lık skorla ünlüler takımı oldu.

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Kritik bir dokunulmazlık oyununa çıkan 2021 Survivor yarışmacıları, zorlu bir parkurda mücadele etti. Sonrasında bir kişinin eleme adayı olarak seçileceği konseyde, hangi takımın isim yazacağını belirlemek için ter döken iki takım, dokunulmazlık için elinden geleni yaptı. Öte yandan birçok kişi Survivor’da kim kazandı sorusununun da cevabını merak etti. 10 Ocak 2021 Survivor Dokunulmazlık Oyununu kazanan takım 10’a 7’lik skorla Survivor Ünlüler Takımı’nın oldu.

Survivor’da Diskalifiye Mi Var?

Survivor’da yeni bölümü tanıtımı yayınlanmasıyla birlikte Survivor izleyicilerinin merakı iyiden iyiye arttı. Eleme adayı olarak seçilen Survivor Sena’nın performansı arkadaşları tarafından eleştirilirken, Sena kendini ‘hep güçlü kişilerle eşleştim’ diyerek savundu. Öte yandan zorlu bir dokunulmazlık oyununa çıkan yarışmacılar her şeylerini ortaya koyuyor. Ancak Survivor yeni bölüm tanıtımında en çok dikkat çeken an Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama oldu. Acun Ilıcalı, Survivor ada konseyinde, ‘Çok ciddi bir kırmızı alarm durumu var. Senin Survivor’a devam edememe ihtimalin var’ diyerek bir yarışmacının sakatlığı nedeniyle diskalifiye olabileceği ihtimalini açıklıyor. Peki Acun Ilıcalı’nın konuştuğu isim kim? Survivor’da sakatlanan isim kim? Tüm bu soruların cevabı yeni bölümle birlikte yanıt bulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler