Ana SayfaDizilerSurvivor 2021'in İlk Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına...

İlgili Postlar

Survivor 2021’in İlk Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına Kim Geçti?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor 2021, ilk bölümüyle ekrana geldi. Ünlüler ile Gönüllüler yarışmacıları, haftanın ilk ödül oyunu için parkura çıktı. Nefes nefese geçen ödül oyununda kazanan takım önemli bir ödülün sahibi oldu. Survivor 2021’in ilk ödül oyununu hangi takım kazandı? Gönüllüler takımından Ünlüler takımına kim geçti?

Survivor 2021 Gönüllüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021 Ünlüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021’in İlk Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2021 Gönüllüler – Ünlüler başladı ve iki takım arasındaki mücadele ödül oyunu ile start aldı. İki takım, verilen ödülü kazanmak için zorlu bir parkurda müthiş bir eforla yarıştı. Yarışmacıların, parkurdaki ilk deneyimleri, ilk mücadelesi izleyenlerin adeta nefesini kesti. Müthiş mücadele sonunda ödülü kazanan takım belli oldu.

AVANTAJ OYUNU!

Survivor 2021’nin ilk bölümde parkurda yapılan ilk ödül oyunu öncesinde takımlar, avantaj oyunuyla karşılaştı. Bu oyun için takımlar üç erkek ve üç kadın oyuncu belirledi. Bu oyunda erkeklerin karşılaşmasında kazanan Gönüllüler takımı oldu. Kadınların karşılaşmasında kazanan Ünlüler takımı oldu. Bu sonuç sonrasında iki takımdan birer yarışmacı atıcı olarak belirlendi. Dokuz küpü ile deviren takım Gönüllüler oldu ve avantaj oyununu kazandı.

ÖDÜL OYUNU!

Survivor 2021’de Ünlüler ve Gönüllüleri ilk günden çok zorlu bir mücadeleyle karşılaştı. Yapımı üç hafta süren parkurda her iki takımda kıyasıya mücadele verdi. Ödül oyununda uzun ve zorlu parkur sonunda dokuz küpü ilk deviren takımına sayı kazanacak ve on olan takım oyunu kazanacaktı. Bu oyunda Gönüllüler çok iyi başladı ve skoru 7-1’e kadar getirdi. Bu skordan sonra Ünlüler takımı atak yaptı ve farklı kapatmaya başladı. Alınan oyunlar sonrasında skor Gönüllüler 9,  Ünlüler 7 oldu. Poyraz ile Barış’ın karşılaştığı bu etapta ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı oldu. Göünllüler takımı ödül oyununu alarak zıpkın, olta gibi balık avlama malzemelerinin sahibi oldu.

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021 oldukça zorlu başladı. Survivor 2021’de ünlüler ile gönüllüler, baraka oyunu için karşı karşıya geldi. Bu oyunda her iki takım, dört erkek dört kadın yarışmacı belirlendi. Sekizer yarışmacı, denize kurulan parkura ilk önce varmak için kıyasıya bir yüzme yarışına girdiler. Her turda kaybeden takımdan bir kişi oyun dışına alındı. Beş olanın kazanacağı oyunda mutlu sona ulaşan takım Ünlüler takımı oldu. Bu oyunu kazanan Ünlüler takımı, hazırlanmış barakaya kavuştu. Gönüllüler takımı ise 3 gün Baraka olmadan yaşayacak.

Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına Kim Geçti?

Yarışmanın sonunda Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımında bir yarışmacının fazla olduğunu, o takımdan bir kadın yarışmacının Ünlüler takımına geçeceğini açıkladı. Takım aralarında oylama yaptı ve en çok oyu alan İlayda Şeker, Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçti.

Survivor 2021 Ne Zaman Başlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler