Ana SayfaDizilerTalat Bulut Yasak Elma'ya Geri Dönmeyecek Mi?

İlgili Postlar

Talat Bulut Yasak Elma’ya Geri Dönmeyecek Mi?

Talat Bulut, Yasak Elma dizisinde Halit karakteriyle yaklaşık üç sezondur yer alıyordu. Halit, karakteri dizide merdivenlerden düşüp hayatını kaybetti. Böylelikle, Talat Bulut diziden ayrılmış oldu. Talat Bulut’un diziden ayrılmasını hayranlarını çok üzmüştü. Ama Yasak Elma dizisinin 91. bölümünde Halit’in yaşıyor olabileceği ip uçları ortaya atıldı. Herkes Talat Bulut’un diziye tekrar döneceğini düşünmeye başladı. Talat Bulut, Yasak Elma’ya geri dönmeyecek mi?

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut Yasak Elma’ya Geri Dönmeyecek Mi?

Yasak Elma dizisinin son üç bölümünde Halit’in yaşıyor olabileceği ip uçları verildi. Sıtkı’nın biriyle telefonda görüşüp ona talimat vermesi. Sadece bankanın özel müşterilerinin alındığı bölüme girip çıkması, Halit karakterinin diziye geri döneceğini düşündürmeye başladı. Talat Bulut’un diziye geri döneceği beklenirken usta oyuncu bir açıklama yaparak noktayı koydu.

TALAT BULUT YASAK ELMAYA GERİ DÖNMEYECEK!

Yasak Elma dizisine, geri döneceği konuşulan Talat bulut, ‘Böyle bir şey yok. Fatih Aksoy ile karşılıklı birbirimize teşekkür edip bunu video olarak da paylaştım. Halit geri dönmüyor. Yeni bir ekiple yeni bir iş yapılıyor. Halit öldü ve hikayesi bitti. Halit’in dirilmesine gerek yok’ diyerek diziye geri dönmeyeceğini kesin bir dille açıkladı.

Talat Bulut’un diziye dönmeyeceği hayranlarını hayli üzdü. Usta oyuncu Talat Bulut, bundan sonra hangi projelerde yer alacağını hayranları şimdiden büyük bir merakla bekliyor.

Talat Bulut Yasak Elma’ya Geri Dönüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler