Ana SayfaDizilerBaraj 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım Aşkı Tekrar Mı Alevleniyor?

İlgili Postlar

Baraj 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım Aşkı Tekrar Mı Alevleniyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 22. yeni bölümüyle 12 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bahar, Nazım’ın arabasıyla kaza yapar. Hakan, o arabada Nazım olacağını düşünerek kurduğu tuzağa kardeşi düşer. Nazım, telefonunu açan Bahar’ın kaza geçirdiğini öğrenip onu yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştirir. Tülay hanım, kızını kurtardığı için Nazım’a minnettar kalır. Fulya, Tarık’ın hesaptan 5 milyon çektiğini öğrenip ondan bunun hesabını sorar. Yardım gecesinde Nazım, herkesin içinde Bahar’a evlenme teklif edip yüzük takar. Nehir, davette kendisini rezil eder. Baraj 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, Nazım aşkı tekrar mı alevleniyor?

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım Aşkı Tekrar Mı Alevleniyor?

Baraj 22. bölüm 1. fragmanında; Nehir, Nazım’ın evine gidip ona geldiğini söylüyor. Önce Nazım, onun aşkının sevgisinin sahte olduğunu söylüyor. Sonra ikili aralarındaki çekime daha fazla dayanamayıp sarılıp öpüşüyorlar.

İşte Baraj 22. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, tutuşmuş bir vaziyette Bahar’ı arar. Ancak ona ulaşamaz. Nazım, Bahar’ın ofiste dava dosyasını unuttuğunu görüp onu arar. Bahar, biraz kendisine gelip Nazım’a kaza geçirdiğini söyler. Nazım, hemen Bahar’ın kaza yaptığı yeri bulup onu kurtarır. Hakan’ın geldiğinde Nazım, ambulansla Bahar’ı hastaneye yetiştirir. Tülay, Nazım’ın kızının hayatını kurtardığı için ona minnettar olur.

Bahar, ufak sıyrıklarla atlatır ve hastaneden çıkar. Tülay hanım, Nazım’ı kahvaltıya davet eder. Kahvaltıda Hakan, Nazım’ın Mert’e olan ilgisinden rahatsız olur. Bu arada Fulya, mesajdaki otele gidip odaya girer. Ancak, odada kimsenin olmadığını görür. Zahra, son anda odayı değiştirir. Fulya, ortak hesaptan Tarık’ın 5 milyon para çektiğini öğrenir ve o paranın hesabını sorar.

Tarık, zaman kazanmak için Fulya’ya sürpriz hazırladığını söyleyip geçiştirir. Hakan, Nehir’e psikopatça davranmaya başlar. Nehir, Nazım’ı yalnız yakalayıp onun kendisine aşık olduğunu bunu bildiğini söyler. Tülay hanımın üyesi olduğu vakfın yardım gecesinde Nazım, yüklü bir bağış yapar ve davetin gözdesi olur. Tarık adına da 5 milyon bağışlayan Nazım, onu Fulya’nın dilinden kurtarır.

Fulya, Tarık’ın sürprizinin bağış olduğunu öğrenince rahatlar. Ancak, tuvalete gittiğinde Meryem, onun duyacağı şekilde Tarık’ın hem karısının hem de sevgilisinin aynı davette olduğunu söyler. Nehir, içkiyi fazla kaçırır. Nazım, sahneye çıkıp Bahar’a herkesin içinde evlenme teklif edip yüzük takar. Nehir ise, koşup o yüzüğün kendi yüzüğü olduğunu söyleyip Bahar’ın parmağından zorla çıkarır.

Baraj 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Davette Kendisini Rezil Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler