Ana SayfaDizilerBaraj 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Davette Kendisini Rezil Ediyor!

İlgili Postlar

Baraj 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Davette Kendisini Rezil Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bahar, Nazım’ın arabasıyla kaza yapıyor. Hakan, o arabada Nazım olacağını düşünerek kurduğu tuzağa kardeşi düşüyor. Nazım, telefonunu açan Bahar’ın kaza geçirdiğini öğrenip onu yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştiriyor. Tülay hanım, kızını kurtardığı için Nazım’a minnettar kalıyor. Fulya, Tarık’ın hesaptan 5 milyon çektiğini öğrenip ondan bunun hesabını soruyor. Yardım gecesinde Nazım, herkesin içinde Bahar’a evlenme teklif edip yüzük takıyor. Nehir, davette kendisini rezil ediyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Davette Kendisini Rezil Ediyor!

Baraj dizisinin 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hakan, tutuşmuş bir vaziyette Bahar’ı arıyor. Ancak ona ulaşamıyor. Nazım, Bahar’ın ofiste dava dosyasını unuttuğunu görüp onu arıyor. Bahar, biraz kendisine gelip Nazım’a kaza geçirdiğini söylüyor. Nazım, hemen Bahar’ın kaza yaptığı yeri bulup onu kurtarıyor. Hakan’ın geldiğinde Nazım, ambulansla Bahar’ı hastaneye yetiştiriyor. Tülay, Nazım’ın kızının hayatını kurtardığı için ona minnettar oluyor.

BARAJ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar, ufak sıyrıklarla atlatıyor ve hastaneden çıkıyor. Tülay hanım, Nazım’ı kahvaltıya davet ediyor. Kahvaltıda Hakan, Nazım’ın Mert’e olan ilgisinden rahatsız oluyor. Bu arada Fulya, mesajdaki otele gidip odaya giriyor. Ancak, odada kimsenin olmadığını görüyor. Zahra, son anda odayı değiştiriyor. Fulya, ortak hesaptan Tarık’ın 5 milyon para çektiğini öğreniyor ve o paranın hesabını soruyor.

Tarık, zaman kazanmak için Fulya’ya sürpriz hazırladığını söyleyip geçiştiriyor. Hakan, Nehir’e psikopatça davranmaya başlıyor. Nehir, Nazım’ı yalnız yakalayıp onun kendisine aşık olduğunu bunu bildiğini söylüyor. Tülay hanımın üyesi olduğu vakfın yardım gecesinde Nazım, yüklü bir bağış yapıyor ve davetin gözdesi oluyor. Tarık adına da 5 milyon bağışlayan Nazım onu Fulya’nın dilinden kurtarıyor.

Fulya, Tarık’ın sürprizinin bağış olduğunu öğrenince rahatlıyor. Ancak, tuvalete gittiğinde Meryem, onun duyacağı şekilde Tarık’ın hem karısının hem de sevgilisinin aynı davette olduğunu söylüyor. Nehir, içkiyi fazla kaçırıyor. Nazım, sahneye çıkıp Bahar’a herkesin içinde evlenme teklif edip yüzük takıyor. Nehir ise, koşup o yüzüğün kendi yüzüğü olduğunu söyleyip Bahar’ın parmağından zorla çıkarıyor.

Baraj 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Hakan’ın Nazım’ı Öldürmeye Çalıştığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler