Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koçovalılarla Baş Edemeyen Cengiz...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koçovalılarla Baş Edemeyen Cengiz Çareyi Kaçmakta Buluyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, Cengiz’i arayıp ona iki bilmece soruyor. İlkini bilirse paralarını, ikincisini bilirse oğlunu kurtaracağını söylüyor. Cengiz, oğlundan önce paralarını kurtarmak için ilk bilmeceyi istiyor. Kulkan, babasının paralarını seçmesinden sonra ikinci bilmeceyi alıp abisini kurtarmak için yola çıkıyor. Ogetay’ın ölümü Kulkan’ın elinden oluyor. Cengiz, paraların yerini buluyor. Ancak o paraların Yamaç tarafından bağış yapıldığını öğreniyor. Kulkan, babasını terk ediyor. Koçovalılarla baş edemeyeceğini anlayan Cengiz, çareyi kaçmakta buluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Koçovalılarla Baş Edemeyen Cengiz Çareyi Kaçmakta Buluyor!

Çukur 4. sezon 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Cengiz’i arayıp Kulkan’ın kendisine hazırladığı gibi iki bilmece hazırlıyor. Ona tek bilmece alma hakkı olduğunu söylüyor. İlkini bilirse paralarına kavuşacağını, ikincisini seçer ve bilirse oğlunun hayatını kurtaracağını söylüyor. Cengiz, oğlunun canını değil paralarını kurtarmayı seçiyor. Kulkan, babasına ondan nefret ettiğini söylüyor ve abisini bulmak için Yamaç’tan ikinci bilmeceyi alıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cengiz, paraların yerini buluyor. Ancak adımını atar atmaz paralar tutuşmaya başlıyor. Cengiz, kendisini arayıp Yamaç’a feryat ediyor. Yamaç ise ona, o kadar parayı yakacak kadar aptal olmadığını, onun adına yardıma ihtiyacı olan insanlara bağış yaptığını söylüyor. Kulkan, abisinin yerini buluyor. Ancak, ona yaklaştığı sırada derin bir çukura düşüyor. Yamaç, ona bir ip atıyor ve o iple çıkıp kurtulabileceğini söylüyor.

Kulkan, bir kaç deneme sonrasında iple çukurdan çıkmayı başarıyor ve çektiği ipin ucunda abisinin asılarak öldüğünü görüyor. Abisinin ölümünden sonra Kulkan, babasının yakasına yapışıyor ve onun kendisi gibi bir oğlu olmadığını söyleyip gidiyor. Yalnız kalan Cengiz, tek oğlunun Çağatay olduğunu düşünüyor.

Kulkan’ın zehirlediği mahalleli son anda ölmekten kurtuluyor. Selen, Süheyla’yı götürüp Olga’yı öldürdüğü yerde öldürüyor. Yapayalnız kalan Cengiz, valizini toplayıp evi terk ediyor. Kendi otellerinden birine gidip havuz sefası yapmaya başlıyor. Koçovalılar onun hangi otele gittiğini öğreniyor. Cengiz, keyifli bir şekilde meyvesini yerken kendisine kurulan tuzaktan haberi yoktur.

Çukur 4. Sezon 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Cengiz’e Ve Oğullarına Büyük Oyun Oynuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler