Ana SayfaDizilerYasak Elma 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Şahika İle Ender'i...

İlgili Postlar

Yasak Elma 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Şahika İle Ender’i Beş Parasız Bırakıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma 92. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız ile Çağatay, evlendiklerini önce Feride’ye, sonra Hasan Ali’ye açıklarlar. Hasan Ali, onların evliliğini iyi karşılıyor. En son Asuman bu durumu öğreniyor. Şahika, Zehra’ya babasını Ender’le Yıldız’ın öldürdüğünü söylüyor. Oda onları şikayet ediyor. Ender ile Yıldız, Halit’i öldürmekten hapse düşüyor. İkili Şahika’dan şikayetçi olunca oda hapse giriyor. Hasan Ali, Ender’le Şahika’nın hisselerini geçici bir süre üzerine geçiriyor. İkili Hasan Ali’ye güvenip hisselerini verip hapisten kurtuluyor. Ancak Hasan Ali, Şahika ile Ender’i beş parasız bırakıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Hasan Ali Şahika İle Ender’i Beş Parasız Bırakıyor!

Yasak Elma 93. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Yıldız’ı alıp annesine götürüyor ve ona evlendiklerini söylüyor. Feride, duydukları karşısında fenalaşıyor. Daha sonra ikili Hasan Ali’nin yanına gidiyor. Hasan Ali, onların evliliğini onaylıyor ve akşam evlenmeleri şerefine yemek düzenliyor. Bu durumu öğrenen en son Asuman oluyor. Hemen Hasan Ali’nin yanına gidip kızının böyle kuru bir nikahla takısız evlenmesine gönlünün razı olmadığını söylüyor.

YASAK ELMA 92. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Hasan Ali’ye resmen kur yapıyor. Onu baş başa bir yemeğe davet ediyor. Hasan Ali, Ender’in kendisinden borç para isteyeceğini düşünmeye başlıyor. Yemekte Hasan Ali, Yıldız’a takı olarak bir sandık dolusu altın hediye ediyor. Şahika’nın dolduruşuyla Zehra, Ender’le Yıldız’ı babasının öldürmek suçundan ihbar ediyor. Polisler Hasan Ali’nin evine gelip Ender’le Yıldız’ı alıp götürüyorlar.

Ender ile Yıldız, ifadelerini değiştirip Halit’i itenin Şahika olduğunu söylüyorlar. Şahika da tutuklanıp hapse atılıyor. Hasan Ali, onları hapisten kurtarmak için araya adamlar koyuyor. Ender ile Şahika’yı hapishane müdürünün odasına çağırıp, bu olanların duyulursa şirketinin zarar göreceğini, onlar hapisten çıkana kadar hisselerini kendi üzerine vermelerini istiyor.

Şahika ile Ender’in Hasan Ali’ye güvenmekten başka çaresi kalmıyor. Hapisten çıkıyorlar. Hasan Ali, Yıldız’ın yanına gidip evde oturup çocuğunu büyütmesini ve Ender ile Şahika’yla kesinlikte görüşmemesini istiyor. Şahika ile Ender, şirkete gittiklerinden kapıdan içeri alınmıyor. Hasan Ali’nin kendilerini dolandırdığını anlıyorlar. Ender, bir kiralık eve yerleşiyor. Şahika, Ender’in kapısını çalıp gidecek yeri olmadığını söylüyor. Ender’de onu içeri alıyor.

Yasak Elma 92. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Yıldız Ve Şahika Üçlüsü Hapse Mi Düşüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler