Ana SayfaDizilerYasak Elma 92. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Yıldız Ve Şahika Üçlüsü...

İlgili Postlar

Yasak Elma 92. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Yıldız Ve Şahika Üçlüsü Hapse Mi Düşüyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ender, Şahika ile Yıldız’la bir araya gelip onlara Halit’in yaşadığını söyler. Ama onlar buna inanmaz. Caner, Sıktı’yı takip ederken Mert’in sakladığı bir oğlu olduğunu anlar. Sıtkı’nın iki gündür Sapanca’daki dağ evinde kaldığını öğrenen Ender, Halit’in orada olduğundan emin oraya gider. Çağatay ile Yıldız, gizlice evlenir. Yasak Elma 92. bölüm 2. fragmanında; Ender, Yıldız ve Şahika üçlüsü hapse mi düşüyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Ender Yıldız Ve Şahika Üçlüsü Hapse Mi Düşüyor?

Yasak Elma 92. bölüm 1. fragmanında; Şahika, Zehra’nın yanına gidip ona babasını Yıldız ile Ender’in öldürdüğünü, Halit’i merdivenlerden iterlerken kendisininde orada olduğunu söylüyor. Çağatay, Yıldız’ın böyle bir şey yapacağına inanmıyor. Fragmanda; Ender ile Yıldız, hapse giriyor. Ardından Şahika’da hapse düşüyor. Hemde Yıldız ile Ender’in olduğu koğuşa.

İşte Yasak Elma 92. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 91. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit’in yaşadığından emin olan Ender, Yıldız’la Şahika’yı çağırıp, onlara Halit’in on gün önce bankadan adına hesap açtırdığını öğrendiğini anlatıyor. Ne Yıldız, ne de Şahika bu duruma inanmıyor. Yıldız, Şahika’nın kendisine kurduğu tuzaktan sonra o da, onun gerçek yüzünü Feride’ye göstermek istiyor. Şahika’nın çok ta mutaassıp olmadığını Feride’ye ispat edecek fotoğraflarını gönderiyor. İçine de onun göründüğü gibi biri olmadığını yazıyor.

Feride, fotoğrafları gördükten sonra hemen Şahika’yı arayıp yanına çağırıyor. Şahika, iki gözü iki çeşme kendisine Yıldız’ın komplo kurduğunu o fotoğrafların kostüm partisinde çekilmiş olabileceğini söylüyor. Feride’ye, Yıldız’ın annesiyle anlaşma yapmasını tavsiye ediyor. Şaduman’ın yanına giden Feride, ona para teklif ediyor ve kızını oğlundan uzak tutmasını istiyor.

Yıldız, Çağatay’a olanları anlatıp ayrılmalarının en doğrusu olacağını söylüyor. Ender, Sıtkı’yı takibe alıyor. Aysel’den onun nerede kaldığını soruyor. Oda evde kaldığını ancak, iki gündür Sapanca’daki evde kaldığını söylüyor. Ender, hemen Halit’in orada gizlendiğini anlıyor.

Caner, Sıtkı’yı takip ederken Mert’in gizlediği bir oğlu olduğunu ve ona para götürdüğünü öğreniyor. Ender, Halit’in yaşadığından emin olduğu için Hasan Ali beyle samimi olmaya başlıyor. Hatta onu kafaya alıyor. Ona baş başa yemek yemeyi bile teklif ediyor.

Hasan Ali’de, Ender’in kendisinden hoşlandığını zannedip onun her yardımına koşup mutlu oluyor. Ender, Sapanca’daki eve gidiyor. Arkasından bir ayak sesi yaklaşıyor. Çağatay ile Yıldız, gizlice evlenmeye karar verip nikah kıymak için belediyeye gidiyorlar. Onların evliliği bakalım kimleri rahatsız edecek?

Yasak Elma 92. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay İle Yıldız Gizlice Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler