Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye Final Haftası Programı

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye Final Haftası Programı

Ekranların en çok takip edilen MasterChef Türkiye yarışmasında artık sona gelindi. Yılın başından beri yarışmacılar birbiriyle kıyasıya mücadeleler verdi. Yarışmada pek çok kez heyecanlı ve duygusal anlar ekrana geldi. 29 Aralık itibariyle Serhat ve Barbaros adını finalist listesine yazdırmayı başardı. Peki bu yıl yarışmanın finali nasıl gerçekleşecek? İşte MasterChef Türkiye final haftası programı;

Emir Elendi

29 Aralık Salı akşamı Emir ve Serhat’ın verdiği mücadele adete nefes kesti. Yarışma boyunca kimin adını finale yazdıracağını tahmin etmek imkansızdı. Ancak son oyunda Emir riskli bir hamle yaptı. Ve yarışmaya veda eden isim Emir oldu. Emir toplamda 63 puanla alırken, Serhat toplamda 67 puanla finalde Barbaros’la savaşacak isim oldu.

29 Aralık MasterChef Eleme Gecesinde Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye Final Haftası Programı

MasterChef’te dün itibariyle yarı final haftası sona erdi. Önümüzdeki hafta Barbaros ve Serhat final yarışına çıkacaklar. Şampiyonu belirlemek için yapılan program ise şu şekilde;

2 Ocak Cumartesi: Büyük final ilk gününde yaratıcılık üzerine üç oyun oynanacak. Bunlardan bir tanesinde sadece dört temel ürün kullanılarak yapılan bir ana yemek olacak. İkinci oyunda MasterChef’e geldikleri tabağın aynısını yapacaklar. Üçüncü oyunda ise hayatlarını değiştiren yemeği yapmaları istenecek.

3 Ocak Pazar: Büyük final ikinci gününde iki finalist bir menü çıkaracak. Canlı olarak yapılacak bölümde ise yarışmacılar kendi imza yemeklerini yapacak.

Cumartesi günü yapılan oyunlardan kazanılan puanlar, Pazar gününe aktarılacak. Canlı yayında yapılacak son oyunla birlikte MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu belli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler