Ana SayfaDizilerHekmoğlu 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş'in Dayanılmaz Ağrıları Tekrar Başlıyor!

İlgili Postlar

Hekmoğlu 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş’in Dayanılmaz Ağrıları Tekrar Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, bastonundan kurtulup hastaneye koşarak gelmeye başlıyor. İpek, çocuk sahibi olmak istiyor. Önce Orhan’la yemeğe çıkıp onun baba olmak isteyip istemediğini anlamaya çalışıyor. Ateş, İpek’in ne yapmak istediğini anlayıp aldığı iğneler konusunda ona yardım ediyor. İpek, seçtiği donörleri Ateş’le paylaşıyor. Ateş, iki vaka birden alıyor. Havuza düşen yatalak hastaya kortizon vermesini kabul etmeyen İpek, Ateş’ten gizlice hastaya kortizon veriyor ve hasta yürüyüp konuşmaya başlıyor. Ateş’in dayanılmaz ağrıları tekrar başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş’in Dayanılmaz Ağrıları Tekrar Başlıyor!

Hekimoğlu 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İpek, Orhan’la birlikte Ateş gelmeden ona vaka bulmak için uğraşıyor. Enerjisini toplamış bir vaziyette Ateş, koşarak hastaneye geliyor. Bir değil iki dosya birden alıyor. İlki, yogacı bir kadının boynundan aşağısı tutmamaktadır. İkincisi ise, yıllardır yürüyemeyen ve konuşamayan hastanın kendisini havuza atmasıdır. Ateş, yogacı kızı muayene ediyor ve onun felç olmadığını numara yaptığını anlıyor. Ama o gittikten sonra kız fenalaşıyor.

HEKİMOĞLU 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Genç kadının rahatsızlığının genellikle balıkçılarda görülen bir hastalık olduğu anlaşılıyor. Bol C vitaminiyle hasta eski sağlığına kavuşuyor. Kendisini, tekerlekli sandalyeyle havuza atan hasta ameliyata alınıyor. Ateş, ilk kez bir hastasının yakınlarıyla iletişim kuruyor. Hatta adamın oğluyla futbol maçı bile yapıyor. Zeynep, Ateş’in bu davranışını onun yüzüne vuruyor.

İpek, Orhan’ı akşam yemeğine davet ediyor. Ateş, İpek’te bir gariplik olduğunu onun, bazı ilaçlar almaya başladığını hemen anlıyor. Sonrasında onun çocuk sahibi olmak istediğini bunu, Kıbrıs’a gidip orada donör sayesinde yapacağını öğreniyor. İpek, Orhan’la yemeğe çıkıyor ve ona baba olmak isteyip istemediğini soruyor. O da, baba olmanın büyük sorumluluk gerektirdiğini bunun kendisine göre olmadığını söylüyor.

Orhan, İpek’in davranışlarından onun bir şey sakladığını anlıyor. İpek’in yemek yediği kaşığı alarak ona gizlice, kanser tarama testi yapıyor. Ateş, felçli adama kortizon uygulamak istiyor. Ancak İpek bunu kabul etmiyor. Ateş’in yine haklı olabileceğini tahmin eden İpek, hasta taburcu olup giderken kortizon veriyor ve hasta ayağa kalkıp konuşmaya başlıyor. Orhan, İpek’e bu yaptığını Ateş’e bahsetmemesini istiyor. Ateş’in ağrıları tekrar başlıyor.

 Hekimoğlu 31. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Ameliyattan Sonra Bastondan Kurtuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler