Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Han İle İnci'nin Evlendiğini...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Han İle İnci’nin Evlendiğini Öğreniyor!

TRT 1’nin gözde dizisi Masumlar Apartmanı 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülben, her fırsatta Safiye’ye laf sokuyor. Safiye, Naci’ye not bırakıyor ve onunla üst katta buluşuyor. Naci, Safiye’ye evlenip ayrıldığını anlatıyor. Ama bir kızı olduğunu anlatamıyor. İnci, dedesinin babasını eve getirmesiyle evi terk edip çatı katında kalmaya başlıyor. Han ile İnci, artık evlendiklerinin haberini ailelerine açıklamaya karar veriyor. Naci’nin kızı, babasından kaçıp Safiye’lerin apartmanına kaçıyor. Küçük kızın peşinden çatıya çıkan Safiye, Han ile İnci’nin gizli yerini görüyor. Safiye, Han ile İnci’nin evlendiğini öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Han İle İnci’nin Evlendiğini Öğreniyor!

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İnci, dedesinin babasını eve getirmesine karşı çıkıyor. Onu evden kovuyor. Memduh bey, Ege’nin hatırı için buna müsaade ettiğini söylese de İnci, dedesini dinlemiyor. Onun olduğu evde kendisinin olmayacağını söyleyip evi terk ediyor. Han’ı arayıp onunla konuşuyor ve çatı katındaki yerde kalmaya başlıyor. Gülben, ablasının lise aşkının Naci olduğunu ve onun için pencereye kuş resmi astığını görünce ona durmadan laf sokuyor.

MASUMLAR APARTMANI 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, kızınca da onun için çok mutlu olduğunu söylüyor. Hatta gidip Naci’nin gidip gitmediğinden emin oluyor ve ona kuş resmini görüş görmediğini soruyor. Safiye, eskiden olduğu gibi posta kutusuna Naci’ye not bırakıyor. Naci, notu alıyor ve gitmekten vazgeçiyor. Eski karısı Naci’nin Safiye için oraya taşındığını anlıyor. Kendisi de oralara yakın bir eve kızıyla birlikte yerleşiyor.

Tomris, babasının evinin yerini öğreniyor. Safiye, Naci’yle saat tam dörtte buluşmak için apartmanın üst katına bir masa, sandalye koyuyor. Çayda demleyip Naci’yi beklemeye başlıyor. Naci, yıllar sonra Safiye’yle ilk kez yan yana geliyor. Ondan hiç vazgeçmediğini söylüyor. Safiye’ye neler yaptığını soruyor. O da, temizlik yemek yapıp annesine baktığını söylüyor.

Naci, sadece evlenip ayrıldığını anlatıyor. İkili ayrıldıktan sonra Tomris, babasının yanına otele geliyor. Oradan kaçıp Safiye’lerin apartmanına kaçıyor. Safiye, küçük kızla biraz konuşuyor. Onun kendisine dokunmaya çalışmasıyla Safiye bağırıyor. Tomris korkup çatıya kaçıyor. Safiye, onun peşinden yukarı çıktığında İnci ile Han’ın gizli yerlerini görüyor. Fotoğraflardan onların evlendiğini anlıyor. İnci ile Han, ailelerine evlendiklerini açıklamaya karar veriyorlar.

Masumlar Apartmanı 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci İle Buluşup Konuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler