Ana SayfaDizilerBaraj 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Baraj 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakan, Nehir’in öğrendiklerini Nazım’a anlatmasından korkup onun dışarı çıkmasını yasaklıyor. Ama Nehir, Hakan’a inanmış gibi yapıp Nazım’ın yanına gidip ona her şeyi anlatıyor. Nazım, Tarık ile Hakan’ı, birbirine düşürmek için bir plan yapıyor. Hakan, bu tuzakları Nazım’ın yaptığını anlayıp ondan kurtulmak için onun arabasının frenlerini boşalttırıyor. Bahar, arabası arızalı olduğu için Nazım’ın arabasını alıp müvekkiline gitmek için yola çıkıyor. Hakan, Bahar’ın Nazım’ın arabasında olduğunu öğreniyor. Bahar, kazadan sağ kurtulabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Bahar Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Baraj 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Nazım’ın masum olduğunu ve Hakan’ın kendisini elde etmek için onu hapse attırdığını duyunca sinir krizleri geçiriyor. Hakan, Nehir’e eğer Nazım’a duyduklarını anlatırsa ona bir daha Mert’i göstermemekle tehdit ediyor. Oğlundan ayrılmak istemeyen Nehir, Hakan’a inanmış gibi numara yapıyor. Zerrin, Nehir’in bir plan peşinde olduğunu anlıyor. Hakan, Nehir’e güvenmiyor ve onun köşkten çıkmasını yasaklıyor.

BARAJ 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, oğlunu almaya gitme bahanesiyle köşkten dışarı çıkıyor. Hakan’ın adamları Nehir’i takip ediyor. Nehir, peşindeki adamları atlatıp Nazım’ın şirketine gidiyor. Nazım’a, onun masum olduğunu anladığını, Hakan’ın onun delillerini yok ettirdiğini, bunu Bahar’ın da bilip sustuğunu söylüyor. Nehir’i Nazım, kovmaktan beter ediyor. Hakan, Nehir’in Nazım’ın yanına gittiğini tahmin edip onun şirketine gidiyor.

Toplantıyı iptal edip çıkarken adamlarından Nehir’in şirketten çıktığını öğreniyor. Ama Nehir’e bir şey belli etmiyor. Nazım’ın adamları İbrahim’e çok büyük bir iş teklif ediyor. Büyük para kazanacağını düşünen İbrahim, Tarık’ı bir bahaneyle evden dışarı çıkartıyor ve çok karlı olacağını düşündüğü heykelleri ona gösteriyor.

O sırada Hakan’ın adamları İbrahim ile Tarık’ı, kıskıvrak yakalayıp darp ediyor. Sonrasında bunun Nazım’ın bir tuzağı olduğunu anlıyor. Onu ortadan kaldırmak için adamlarına onun arabasının frenlerini boşalttırıyor. Bahar, Nazım’ın yanına gidiyor. O sırada bir müvekkilinin hava limanında polisler tarafından tutuklandığını duyuyor.

Nazım’dan kendisine taksi çağırmasını istiyor. O da, Bahar’a kendi arabasını veriyor. Bahar yoldayken Hakan arıyor. Onun Nazım’ın arabasında olduğunu öğrenip sinir krizi geçiriyor. Bahar, arabayla feci bir kaza geçiriyor.

Baraj 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan’ın Nazım’a Kurduğu Tuzağa Bahar Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler