Ana SayfaDizilerSadakatsiz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan'ın Asya'ya Hala Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’ın Asya’ya Hala Aşık Olduğunu Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, uğradığı saldırıdan sonra Turgay’dan yardım istiyor. Ali, babasına eve gitmek istediğini söylüyor. Volkan, eve gittiğinde Turgay’ı orada görünce çok kıskanıyor ve sabaha kadar evin önünde onun çıkmasını bekliyor. Derin, Fırat’ı Volkan’ın peşine takıyor ve onun ikinci bir telefonu olduğunu öğreniyor. Şirkete gidip Volkan’ın telefonunu buluyor. Derin, Volkan’ın Asya’ya hala aşık olduğunu anlıyor. Asya’nın yaşadığı her şeyi kendisi de yaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Volkan’ın Asya’ya Hala Aşık Olduğunu Anlıyor!

Sadakatsiz dizisinin 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, kendisine saldıran kişinin kafasına sürahiyi vurunca adam yaralanıp kaçıyor. Bahar’da ona yardım etmeye çalışırken kolunu incitiyor. Mert, yine Bahar’ı aldatmaya başlıyor. Ali, babasının evinde kalmaya karar veriyor. Ancak, odaya girdikten sonra vazgeçip babasından kendisini eve götürmesini istiyor. Eve gittiklerinde kapıyı Turgay açıyor. Volkan, onunla Asya’nın aynı evde olmasına bozuluyor. Hatta bu yüzden Asya’ya tartışıyor.

SADAKATSİZ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, Derin’in telefonlarına ve mesajlarına cevap vermiyor. Sabaha kadar Asya’nın evinin önünde nöbet tutup Turgay’ın evden çıkmasını bekliyor. Sabah eve giden Volkan, kanepede uyuyor. Tabi bu durumdan haberdar olan Haluk ve Gönül, sabah eve gidiyor. Haluk, Volkan’ın karısını ve kızını ihmal ettiğini onun yüzüne vuruyor. Bunu yapmaması konusunda onu uyarıyor.

Yurt dışında o kadar başarılı işler yapan Volkan, memleketine geldiğinden beri işinin başına geçmiyor. Bunu fark eden Haluk, bunu Gönül’le paylaşıyor. Asya, Haluk’un yanına gidip Volkan’ın başhekim olduğu hastaneye büyük bir bağış yaptığını ve karşılığında kendisinin işine son verilmesini istediğini ona söylüyor. Haluk, Volkan’ın velisi olmadığını söylüyor. Asya, bunu bildiğini ama buna engel olmazsa kızının evliliğine zarar vereceğini söyleyip onu ufaktan tehdit ediyor.

Haluk. bu durumu hemen hallediyor ve Volkan’ın bunu yapmasına izin vermiyor. Derin, kermes de yine kocasının Asya’nın yakınlarında olduğunu görüyor. Fırat’ı onun peşine takıyor. Ondan Volkan’ın ikinci bir telefonu olduğunu öğreniyor. Gidip şirkette telefonu buluyor. Telefonu açtığında Asya’nın gizlice çekilmiş fotoğraflarını görüyor.

Sadakatsiz 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Turgay’dan Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler