Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep İle Barış İyice...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep İle Barış İyice Yakınlaşıyor!

Tv 8’in fenomen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, sabah kalkıp işine giriyor. Ancak, oraya Bayram’ın gelip rezillik çıkartmasıyla yerin dibine giriyor. Mehdi, Zeynep’e bir veda mektubu yazıp ona hediye gönderiyor. O hediyenin kendisine iade edilmesiyle Zeynep’ten vazgeçmeye karar veriyor ve ablasını arayıp Benal’le evleneceğini söylüyor. Mehdi ile Benal, hapishanede evleniyor. Barış ile Zeynep iyice yakınlaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep İle Barış İyice Yakınlaşıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zeynep, sabah kalkıp işine gidiyor. Barış’ı beklerken Benal ile karşılaşıyor. Ondan Mehdi’yle evleneceklerini öğreniyor. Zeynep, Benal’e kendisine bunu yapmamasını söylüyor. Cemile, Mehdi’yi hapiste görmeye gidiyor ve onu Benal’le evlenmesi konusunda ısrar ediyor. Hatta, Benal’i yakını olmadığı için görüşe almadıkları yalanını söylüyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehdi, Cemile’ye Zeynep’e vermek üzere bir doğum günü hediyesi veriyor. Ona bunun veda olduğunu söylüyor. Bayram, sarhoş bir vaziyette Zeynep’in iş yerine gidip rezalet çıkarıp kızını utandırıyor. Barış, ona biraz para verip gönderiyor. Bayram, ondan da bir iş çıkmayacağını anlayıp Nuh’u arıyor. Zeynep, hediyeyi alır almaz hemen Mehdi’nin avukatına gidiyor. Ondan ona dair hayatında hiçbir şey istemediğini söylüyor.

Mehdi, avukattan duyduğu şeylerden sonra hemen ablasını arayıp Benal’le evlenmeyi kabul ettiğini söylüyor. Cemile, Benal’e Mehdi’nin onunla evlenmeyi kabul ettiğini söylüyor. Ama Benal, bu evliliği kabul etmediğini açıklıyor. Cemile’nin ısrarıyla Benal, Mehdi ile evlenmeyi sırf kızının babasız büyümesini istemediği için kabul ediyor. Bunu Mehdi’ye de açıkça söylüyor.

İkilinin nikahları hapishanede kıyılıyor. Barış, Zeynep’e karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Bunu fark eden Savaş, Zeynep’in kendisinin de arkadaşı olduğunu onunla arkadaş olarak kalmasını istiyor. Emine, Barış, Zeynep ve Savaş, birlikte çok güzel bir yemek yeyip oyunlar oynuyor. Savaş, Emine’ye üniversite ayarlamaya başlıyor. Barış, Zeynep’le Emine’nin Savaş’a ve kendisine iyi geldiğini anlıyor. İkili birbirinden hoşlanmaya başlıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş Barış’ın Zeynep’le Sevgili Olmasını İstemiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler