Ana SayfaDizilerZümrütüanka 26. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Zümrüt Serhat'a Baba Olacağı Müjdesini Veriyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 26. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Zümrüt Serhat’a Baba Olacağı Müjdesini Veriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, Deniz’e acıyıp onu konağa getiriyor ve onun taşıyıcı anne olmasını kabul ediyor. Sühandan, anne ve babasına kızıp hamileymiş gibi Behram’ın evine gidiyor. Behram, Canan’la Abbas’ın buluştuğunu öğreniyor. Deniz, Azimet’in kendisine yaptığı çirkin teklifi Zümrüt’e itiraf ediyor. Zümrüt, Azimet’i konaktan kovuyor. Zümrütüanka 26. bölüm final fragmanı yayınlandı. Zümrüt, Serhat’ta baba olacağı müjdesini veriyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zümrüt Serhat’a Baba Olacağı Müjdesini Veriyor!

Zümrütüanka 26. bölüm 1. fragmanında; Behram, Canan’ın ölüm fermanını veriyor. Abbas, Nevcihan’dan boşanmak istiyor. Zümrüt, hamile kalıyor ve bu müjdeyi Serhat’a veriyor.

İşte Zümrütüanka 26. bölüm 1. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, Deniz’in intihar etmesinden kendisini sorumlu tutup ona acıyor. Onun konakta kalmasına ve taşıyıcı anne olmasına razı oluyor. Serhat, Zümrüt’ün bu kararını duyunca ona çok kızıyor. Sühandan, çocuğunu kaybettikten sonra babasına ve annesinden yediği tokattan onlardan nefret ediyor. Behram, Sühandan’ın anne ve babasıyla hastaneden çıktığını görünce torununun yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için yanlarına gidiyor. Sühandan, Behram’a torununun erkek olduğunu söylüyor ve onunla birlikte gitmek istiyor.

Behram, erkek torunu olduğunu duyunca hemen Sühandan’ı konağına götürüyor. Ülfet, Zümrüt’ün yanına gidip Meliha’yı bulmalarını istiyor. Annesinin fenalaştığını gören Zümrüt, annesini konağa alıyor. Ülfet, Abbas ile Nevbahar’ın konuşmalarını duyuyor ve Sühandan’ın çocuğunu düşürdüğünü öğreniyor. Abbas’tan bu duydukları karşılığında kocasının verdiği paraları geri istiyor ve alıyor.

Nevbahar, kızını almak için konağa gittiğinde Canan’ın kokusundan Abbas’ın cebinde bulduğu eşarpdaki konunun aynısı olduğunu anlıyor. Bunu, Sühandan’a anlatıyor ama o, bunun ihtimalini vermiyor. Behram, Sühandan’a kendi elleriyle hizmet ediyor. Zümrüt, hastaneden Azimet’in Deniz’le kendisine oyun oynadığını anlıyor. Behram, Canan’la Abbas’ın restoranda birlikte yemek yediği kayıtlarına ulaşıyor.

Deniz, Azimet’in yaptıklarını kabul etmeyeceğini bunu, Zümrüt’e anlatacağını söylüyor. Zümrüt, kendisine yapılan oyunları oynayıp Deniz’i konaktan kovuyor. Deniz’de, hepsinin Azimet’in planı olduğunu itiraf ediyor. Zümrüt, Azimet’i konaktan kovuyor. Serhat, geliyor ve durumun ne olduğunu anlayamıyor.

Zümrütüanka 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt Azimet’i Konaktan Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler