Ana SayfaDizilerSadakatsiz 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'yı Turgay'dan Kıskanıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Turgay’dan Kıskanıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 12. yeni bölümüyle 30 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Derya, Asya’nın yerine başhekim olmaya sıcak bakar. Ancak kabul edip etmemekte karar veremez. Demir, eniştesinin aldığı kulaklığı Ali’yi kulaklığını çalmakla suçlar. Yine tehdit mektubu alan Asya, evine güvenlik kameraları taktırır. Asya, sekreterinden Volkan’ın kendisine bir oyun oynadığını öğrenir. Ali, babasında kaldığı gün Asya’nın evine biri girip ona saldırır. Asya, kendisine saldıran kişiyi yaralar. Sadakatsiz 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’yı Turgay’dan kıskanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’yı Turgay’dan Kıskanıyor!

Sadakatsiz 12. bölüm 1. fragmanında; Asya, saldırgan gittikten sonra hemen polisleri çağırıyor. Turgay, Asya’nın saldırıya uğradığını öğrenir öğrenmez yanına gidip onu yalnız bırakmaz. Volkan, olanları duyup Asya’nın yanına gidiyor. Evde Turgay’ı görünce çok kıskanıyor. Asya’ya neden o adamdan yardım istediğini soruyor. Volkan’ın sorusuna Asya, yardım isteyeceği en son kişinin o olduğunu söyleyip kapıyı yüzüne kapatıyor.

İşte Sadakatsiz 12. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya’nın camı kırıldığı gün Volkan, oğlunun telefonuyla oraya gider ve evin camlarını geçici olarak kapatır. Volkan’ın bileğinde Asya, ona hediye ettiği bilekliğini hala taktığını görür. Babası Ali’yi evine götürmek ister. Ali ise, annesini yalnız bırakmak istemediğin söyleyip onun kalmasını ister. Asya, oğluna bunun doğru olmayacağını ama uyuyana kadar babasının yanında kalabileceğini söyler.

Ali, uyuduktan sonra Volkan, Asya’ya partiyi bastığını hatırlatır. Asya’da, karısının gecelikleri ve parfümleri kendi kullandıklarının aynı olduğunu gördüğünü onun yüzüne vurur. O ise, tesadüf olduğunu söyleyip geçiştirir. Derin, kocasının Asya’nın evine gitmesine bozulur. O da Ali’nin araması üzerine gittiğini söyler. Gönül, özel olarak Volkan’la konuşup, onunla bir anlaşma yaptığını, onun bu yerlere gelmesine kendisinin destek verdiğini ve asla kızını üzecek bir şey yapmamasını ister.

Volkan, Turgay’ı takip etmesi için peşine adam tutar. Demir ile Ali’ni tartıştığı haberi gelir. Volkan ile Asya, okula gidince Demir’in Ali’yi, kaybolan kulaklığını çalmakla suçladığını öğrenirler. Ali, sürekli eniştesiyle geçirdiği vakitleri kendisine aldığı hediyeleri anlatan Demir’i kıskanıyor ve gerçekten onun kulaklığını alıp başka bir yere koyar. Turgay’ı, arayan Ali onunla konuşmak ister. Ama annesinin duymamasını ister.

Asya, Turgay’dan özür dilemek için onun yanına gittiğinde Ali’yi orada görünce daha da sinirleniyor ve onun kendisine sormadan oğluyla görüşemeyeceğini söyler. Bunun üzerine Ali, babasına gitmek ister. Derin, annesinin direktifleriyle Ali’yle yakınlık kurar. Asya, evine gidiyor ve birisi kapıdan girip üzerine saldırır. Boğuşurken, maskeli adamın kafasına sürahiyi indirip onu yaralar. Sesleri duyan Bahar, Asya’nın evine gelir.

Sadakatsiz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kendisine Saldıran Kişiyi Yaralıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler