Ana SayfaDizilerSadakatsiz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kendisine Saldıran Kişiyi Yaralıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kendisine Saldıran Kişiyi Yaralıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derya, Asya’nın yerine başhekim olmaya sıcak bakıyor. Ancak kabul edip etmemekte karar veremiyor. Demir, eniştesinin aldığı kulaklığı Ali’yi kulaklığını çalmakla suçluyor. Yine tehdit mektubu alan Asya, evine güvenlik kameraları taktırıyor. Asya, sekreterinden Volkan’ın kendisine bir oyun oynadığını öğreniyor. Ali, babasında kaldığı gün Asya’nın evine biri girip ona saldırıyor. Asya, kendisine saldıran kişiyi yaralıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Kendisine Saldıran Kişiyi Yaralıyor!

Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya’nın camı kırıldığı gün Volkan, oğlunun telefonuyla oraya gidiyor ve evin camlarını geçici olarak kapatıyor. Volkan’ın bileğinde Asya, ona hediye ettiği bilekliğini hala taktığını görüyor. Babası Ali’yi evine götürmek istiyor. Ali ise, annesini yalnız bırakmak istemediğin söyleyip onun kalmasını istiyor. Asya, oğluna bunun doğru olmayacağını ama uyuyana kadar babasının yanında kalabileceğini söylüyor.

SADAKATSİZ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, uyuduktan sonra Volkan, Asya’ya partiyi bastığını hatırlatıyor. Asya’da, karısının gecelikleri ve parfümleri kendi kullandıklarının aynı olduğunu gördüğünü onun yüzüne vuruyor. O ise, tesadüf olduğunu söyleyip geçiştiriyor. Derin, kocasının Asya’nın evine gitmesine bozuluyor. O da Ali’nin araması üzerine gittiğini söylüyor. Gönül, özel olarak Volkan’la konuşup, onunla bir anlaşma yaptığını, onun bu yerlere gelmesine kendisinin destek verdiğini ve asla kızını üzecek bir şey yapmamasını istiyor.

Volkan, Turgay’ı takip etmesi için peşine adam tutuyor. Demir ile Ali’ni tartıştığı haberi geliyor. Volkan ile Asya, okula gidince Demir’in Ali’yi, kaybolan kulaklığını çalmakla suçladığını öğreniyorlar. Ali, sürekli eniştesiyle geçirdiği vakitleri kendisine aldığı hediyeleri anlatan Demir’i kıskanıyor ve gerçekten onun kulaklığını alıp başka bir yere koyuyor. Turgay’ı, arayan Ali onunla konuşmak istiyor. Ama annesinin duymamasını istiyor.

Asya, Turgay’dan özür dilemek için onun yanına gittiğinde Ali’yi orada görünce daha da sinirleniyor ve onun kendisine sormadan oğluyla görüşemeyeceğini söylüyor. Bunun üzerine Ali, babasına gitmek istiyor. Derin, annesinin direktifleriyle Ali’yle yakınlık kuruyor. Asya, evine gidiyor ve birisi kapıdan girip üzerine saldırıyor. Boğuşurken, maskeli adamın kafasına sürahiyi indirip onu yaralıyor. Sesleri duyan Bahar, Asya’nın evine geliyor.

Sadakatsiz 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya’yı Öldürmeye Çalışan Maskeli Kişi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler