Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Zeynep'e Aşık Oluyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Zeynep’e Aşık Oluyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderinder, 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanın yeni bölümünde; Mehdi, Zeynep’i tinerle bayıltıp kaçırıyor. Barış, güvenlik kameralarından Zeynep’in Mehdi tarafından kaçırıldığını görüp emniyete bildiriyor. Savaş, Zeynep’in bulunması için bir yazı paylaşıyor. O paylaşım milyonlara ulaşıyor ve Zeynep’in yerine ulaşılıyor. Mehdi, şuursuz bir şekilde polislerin üzerine arabasını sürüyor. Zeynep, araba durur durmaz çıkıp Barış’a sarılıyor. Mehdi ise, hapsi boyluyor. Barış, Zeynep’e aşık oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Barış Zeynep’e Aşık Oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, Zeynep’i kaçırmasından sonra Barış hemen polisi arıyor ve güvenlik kameralarını kontrol ettiriyor. Kameralardan, Zeynep, baygın bir şekildi Mehdi’nin kucağında Barış’ın evinden çıkarken görünüyor. Savaş, olanları duyup Barış’ı yanına çağırıp ondan Mehdi hakkında bilgi alıyor ve hemen sosyal medya üzerinden Zeynep’in fotoğrafıyla birlikte onun eski kocası tarafından kaçırıldığını paylaşıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Savaş’ın, paylaşımını binlerce insan görüp mesaj ve fotoğraf göndermeye başlıyor. Sakine, perişan oluyor. Kızını bu hale getirenin kendisi olduğunu düşünüp vicdan azabı çekiyor. Mehdi, Zeynep kendisine geldikten sonra onu sevdiği için bunu yaptığını, onu annesine götüreceğini annesi ne derse kabulü olacağını söylüyor. Zeynep, onunla boşandığını onu sevmediğini söylese de Mehdi, kendisini sevdiğini bildiğini onun o işe başlamadan çok mutlu bir hayatları olduğunu söylüyor.

Ondan bir an evvel kurtulmak isteyen Zeynep, bir benzinlikte tuvalete inmek istiyor. Orada Zeynep, bir kadından yardım istiyor. Oda kabul etmiyor. Benzinde çalışan kişi hemen onları tanıyıp Savaş’a mesaj yazıyor. Savaş sayesinde Mehdi’nin yeri bulunuyor. Bu arada Benal’in sancıları tutuyor ve Sultan’ın kapısını çalıyor. Sultan ile Sakine, Benal’in bebeğini doğurtuyor.

Mehdi, polisleri görünce arabayı üzerilerine sürüyor. Ama son anda durup teslim oluyor. Mehdi, teslim olurken Zeynep, Barış’a koşup sarılıyor. Artık çocuğununda olduğunu öğrenen Mehdi, hapishanede Zeynep’in fotoğrafını yırtıyor. Zeynep’i asıl kurtaran kahraman Savaş, onu odasından çıkartmaya geliyor. Tüm olayı çözen adam bir kenarda kalıyor ve Barış Zeynep’e aşık olduğunu ifade ediyor. O anları Savaş, camdan izliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Arabayı Polislerin Üzerine Sürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler