Ana SayfaDizilerZünrütüanka 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Deniz'in İntihar Girişimi de Mi Azimet'in...

İlgili Postlar

Zünrütüanka 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Deniz’in İntihar Girişimi de Mi Azimet’in Bir Oyunu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Meliha, Latif’in cebinden 300 bin lirayı alıp İstanbul’a kaçmayı planlar ancak yolda tüm parasına çaldırıyor. Rüstem, kızının çaldığı paraları ödemek için evini satıyor. Zümrüt, Deniz’le aynı evde yaşamak istemiyor. Serhat’ta onun gitmesini istiyor. Deniz, otele gidip içiyor. Sonra ilaç alıp Zümrüt’e bir veda mektubu yazıyor. Deniz, kurtulunca Zümrüt vicdan azabı duyup onun taşıyıcı anne olmasını kabul ediyor. Deniz’in, intihar girişimi de mi Azimet’in bir oyunu idi?

Çarşamba Dizileri 2020

Deniz’in İntihar Girişimi de Mi Azimet’in Bir Oyunu?

Zümrütüanka 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zümrüt, Azimet’in Deniz’in taşıyıcı anne olmasını istediğini duyunca öfkeden deliye dönüyor. Serhat’a, hemen Deniz’i konaktan göndermesini istiyor. O da Deniz’le konuşuyor. Deniz, iki gün sonra yurt dışına ailesinin yanına gitmek için bilet aldığını söyleyip orada daha fazla kalmak istemediğini söyleyip gidip bir otele yerleşiyor. Meliha, paraları alıp kaçıyor. Yoldan bir araba çevirip, kendisini bir taksi durağına kadar götürmesini istiyor.

ZÜMRÜTÜANKA 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adam Meliha’yı arabaya alıyor. Meliha, çantasındaki paralara baktığı sırada adam onun çantasındaki paraları görüp yolu uzatıyor. Onu, ıssız bir yolda indirip paralarını alıp kaçıyor. Latif, şirketin parasını Meliha’ya çaldırdığını babasına nasıl söyleyeceğini bilemiyor. Rüstem, Ülfet’in altınlarını paralarını alıp götürüp konağa bırakıyor. Konaktakiler o zaman Meliha’nın Latif’in paralarını alıp kaçtığını öğreniyor.

Rüstem, evini satıp kalan borcunu da veriyor ve Ülfeti’de alıp gidiyor. Cebinde 1 lirası olan Meliha, onunla simit alacağı sırada Sühandan, onu görüyor. Sühandan, Meliha’nın peşinden koşarken düşüp bebeğini kaybediyor. Abbas, kızının bebeğini düşürdüğünü öğrenince tutuşmaya başlıyor. Nevbahar’la kızını hemen alıp aslanlı köşke götürüyor. Orada, onlara durumu anlatmak zorunda kalıyor.

Behram, bebeğin düştüğünü öğrenirse kendisini ve Latif’i öldüreceğini söylüyor. Kızına, karnına hamileymiş gibi bir şey sarmasını Behram’a başka bir bebek bulup vereceğini söylüyor. Serhat, Deniz’in intihar ettiğini ve durumunun kritik olduğunu öğreniyor. Zümrüt, Deniz’in kendisine bıraktığı mektubu okuduktan sonra vicdan azabı çekiyor. Deniz, gözlerini açtığında ondan özür dileyip, taşıyıcı anne olmasını kabul ettiğini söylüyor. Çaresiz kalan Meliha ise, yoldan geçen bir kamyona binip gidiyor.

Zümrütüanka 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Serhat İle Zümrüt’ün Arasını Bozmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler