Ana SayfaDizilerZümrütüanka 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Deniz'le Serhat'ı Aynı Yatakta Yakalıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Deniz’le Serhat’ı Aynı Yatakta Yakalıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 25. yeni bölümüyle 30 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Meliha, Latif’in cebinden 300 bin lirayı alıp İstanbul’a kaçmayı planlar ancak yolda tüm parasına çaldırır. Rüstem, kızının çaldığı paraları ödemek için evini satar. Zümrüt, Deniz’le aynı evde yaşamak istemez. Serhat’ta onun gitmesini ister. Deniz, otele gidip içer. Sonra ilaç alıp Zümrüt’e bir veda mektubu yazar. Deniz, kurtulunca Zümrüt vicdan azabı duyup onun taşıyıcı anne olmasını kabul eder. Deniz’in, intihar girişimi de mi Azimet’in bir oyunu idi? Zümrütüanka 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zümrüt, Deniz’le Serhat’ı aynı yatakta yakalıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zümrüt Deniz’le Serhat’ı Aynı Yatakta Yakalıyor!

Zümrütüanka 25. bölüm 1. fragmanında; Deniz, hastaneden çıkınca Zümrüt onu konağa götürmek istiyor. Serhat, Zümrüt’ün bu kararı karşısında Deniz’e umut verdiğini iyilik yapmadığını söylüyor. Zümrüt, herkese taşıyıcı anne olarak Deniz’i uygun gördüklerini açıklıyor. Serhat ile Deniz, aynı yataktayken Zümrüt onları görüyor.

İşte Zümrütüanka 25. bölüm 1. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, Azimet’in Deniz’in taşıyıcı anne olmasını istediğini duyunca öfkeden deliye döner. Serhat’a, hemen Deniz’i konaktan göndermesini ister. O da Deniz’le konuşur. Deniz, iki gün sonra yurt dışına ailesinin yanına gitmek için bilet aldığını söyleyip orada daha fazla kalmak istemediğini söyleyip gidip bir otele yerleşir. Meliha, paraları alıp kaçar. Yoldan bir araba çevirip, kendisini bir taksi durağına kadar götürmesini ister.

Adam Meliha’yı arabaya alır. Meliha, çantasındaki paralara baktığı sırada adam onun çantasındaki paraları görüp yolu uzatıy. Onu, ıssız bir yolda indirip paralarını alıp kaçar. Latif, şirketin parasını Meliha’ya çaldırdığını babasına nasıl söyleyeceğini bilemez. Rüstem, Ülfet’in altınlarını paralarını alıp götürüp konağa bırakır. Konaktakiler o zaman Meliha’nın Latif’in paralarını alıp kaçtığını öğrenir.

Rüstem, evini satıp kalan borcunu da verir ve Ülfeti’de alıp gider. Cebinde 1 lirası olan Meliha, onunla simit alacağı sırada Sühandan, onu görür. Sühandan, Meliha’nın peşinden koşarken düşüp bebeğini kaybeder. Abbas, kızının bebeğini düşürdüğünü öğrenince tutuşmaya başlar. Nevbahar’la kızını hemen alıp aslanlı köşke götürür. Orada, onlara durumu anlatmak zorunda kalır.

Behram, bebeğin düştüğünü öğrenirse kendisini ve Latif’i öldüreceğini söyler. Kızına, karnına hamileymiş gibi bir şey sarmasını Behram’a başka bir bebek bulup vereceğini söyler. Serhat, Deniz’in intihar ettiğini ve durumunun kritik olduğunu öğrenir. Zümrüt, Deniz’in kendisine bıraktığı mektubu okuduktan sonra vicdan azabı çeker. Deniz, gözlerini açtığında ondan özür dileyip, taşıyıcı anne olmasını kabul ettiğini söyler. Çaresiz kalan Meliha ise, yoldan geçen bir kamyona binip gider.

Zünrütüanka 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Deniz’in İntihar Girişimi de Mi Azimet’in Bir Oyunu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler