Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Benal'le Evlenecek Mi?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Benal’le Evlenecek Mi?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderinder, 26. yeni bölümüyle 30 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanın son bölümünde; Mehdi, Zeynep’i tinerle bayıltıp kaçırır. Barış, güvenlik kameralarından Zeynep’in Mehdi tarafından kaçırıldığını görüp emniyete bildirir. Savaş, Zeynep’in bulunması için bir yazı paylaşır. O paylaşım milyonlara ulaşır ve Zeynep’in yerine ulaşılır. Mehdi, şuursuz bir şekilde polislerin üzerine arabasını sürer. Zeynep, araba durur durmaz çıkıp Barış’a sarılır. Mehdi ise, tutuklanır. Barış, Zeynep’e aşık olur. Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehdi, Benal’le evlenecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Benal’le Evlenecek Mi?

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm 1. fragmanında; Barış, Zeynep’i teselli ediyor. Cemile, Benal’le Mehdi’yi evlendirmeyi düşünüyor. Benal, Zeynep’e Cemile’nin kendisini Mehdi ile evlendirmeye çalıştığını söylüyor. Zeynep, Mehdi’nin Benal’e de kendisine davrandığı davranmasından endişe ediyor. Barış ile Zeynep, yakınlaşıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm 1. fragmanı..

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, Zeynep’i kaçırmasından sonra Barış hemen polisi arar ve güvenlik kameralarını kontrol ettirir. Kameralardan, Zeynep, baygın bir şekildi Mehdi’nin kucağında Barış’ın evinden çıkarken görünür. Savaş, olanları duyup Barış’ı yanına çağırıp ondan Mehdi hakkında bilgi alır ve hemen sosyal medya üzerinden Zeynep’in fotoğrafıyla birlikte onun eski kocası tarafından kaçırıldığını paylaşır.

Savaş’ın, paylaşımını binlerce insan görüp mesaj ve fotoğraf göndermeye başlar. Sakine, perişan olur. Kızını bu hale getirenin kendisi olduğunu düşünüp vicdan azabı çeker. Mehdi, Zeynep kendisine geldikten sonra onu sevdiği için bunu yaptığını, onu annesine götüreceğini annesi ne derse kabulü olacağını söyler. Zeynep, onunla boşandığını onu sevmediğini söylese de Mehdi, kendisini sevdiğini bildiğini onun o işe başlamadan çok mutlu bir hayatları olduğunu söyler.

Ondan bir an evvel kurtulmak isteyen Zeynep, bir benzinlikte tuvalete inmek ister. Orada Zeynep, bir kadından yardım ister. Oda kabul etmez. Benzinde çalışan kişi hemen onları tanıyıp Savaş’a mesaj yazar. Savaş sayesinde Mehdi’nin yeri bulunur. Bu arada Benal’in sancıları tutar ve Sultan’ın kapısını çalar. Sultan ile Sakine, Benal’in bebeğini doğurtur.

Mehdi, polisleri görünce arabayı üzerilerine sürer. Ama son anda durup teslim olur. Mehdi, teslim olurken Zeynep, Barış’a koşup sarılır. Artık çocuğununda olduğunu öğrenen Mehdi, hapishanede Zeynep’in fotoğrafını yırtar. Zeynep’i asıl kurtaran kahraman Savaş, onu odasından çıkartmaya gelir. Tüm olayı çözen adam bir kenarda kalır ve Barış Zeynep’e aşık olduğunu ifade eder. O anları Savaş, camdan izler.

Doğduğun Ev Kaderindir 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Zeynep’e Aşık Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler