Ana SayfaDizilerArıza 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Halide Fuat'dan Ailesinin İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Arıza 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Halide Fuat’dan Ailesinin İntikamını Alıyor!

Show Tv’nin gözde dizisi Arıza, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Ali Rıza, Fuat’ın Burak’ı kaçıracağını anlıyor ve onun oyununu bozuyor. Burak’ı götürüp kazdığı mezara atıyor. Tam öldüreceği sırada Haşmet’in adamları geliyor. Murat, kardeşini kurtarma karşılığında Haşmet’e, ailesinin katilini söyleyeceğini söylüyor. Haşmet ile Halide, katilin Fuat olduğunu öğreniyor. Muzaffer, Ali Rıza’dan Fuat’ı canlı istiyor. Burak’ın kafasına silah dayayan Halide, Fuat’ın evine gidiyor. Halide, Fuat’dan ailesinin intikamını alıyor. Onu oracıkta öldürüyor.

Pazar Dizileri 2020

Halide Fuat’dan Ailesinin İntikamını Alıyor!

Arıza 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Burak’ın infaz emrinin verilmesinden sonra Fuat, oğlunu kurtarmak için bir plan yapıyor. Oğluna da korkmamasını onu yolda alıp kaçıracağını söylüyor. Ali Rıza, kız kardeşinin intikamını Burak’tan kendi elleriyle almak için Fuat’ın kaçırma planını patlatıyor. Benzinlikte Fiko’nun arabaya binmesini bekleyen Burak, Ali Rıza’nın arabaya binmesiyle babasının kendisini kandırdığını düşünmeye başlıyor. Ali Rıza, Burak’ın kazdırdığı mezarının içine atıyor. Tam ona silahını doğrultup öldüreceği sırada maskeli kişiler gelip her ikisini de alıp götürüyor.

ARIZA 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Burak ile Ali Rıza, gittikleri yerde karşılarında Haşmet’i buluyorlar. Murat, kardeşini kurtarmak için Haşmet’in yanına gidip onunla pazarlık yapmıştır. Ona kardeşinin canı karşılığında onun ailesini kimin öldürdüğünü açıklayacağını söylüyor. Murat, herkesin içinde Haşmet’e, ailesini babasının öldürttüğünü söylüyor. Burak, durumu yeni öğrendiğini söylüyor. Fuat, Fiko ile Şehmuz’le bir araya gelip Haşmet’in işini bitirmek için İhtiyarla konuştuğunu ve onay aldığını söylüyor.

Fiko, durumu kabul ederken Şehmuz, önce Haşmet’le konuşması gerektiğini söylüyor. Fuat, oracıkta Şehmuz’u öldürüyor. O sırada içeri giren Ali Rıza, Fuat’ı öldüremeden onu elinden kaçırıyor. Öte yandan Muzaffer, Ali Rıza’ya Fuat’ı kendisine sağ getirmesi için baskı yapıyor. Füsun, Fiko’yu bulup onu Burak’la Murat’ın yerine götürüyor. Burak ile Murat, babalarının yanına gidip kendilerini kurtarmak için Haşmet’e onun istimini söylediklerini açıklıyorlar.

Halide Burak’ı arayıp onunla buluşuyor. Onun kafasına silahı dayayıp arabayı evlerine sürmesini istiyor. Eve vardıklarında Fuat, arabasıyla yeni eve giriyor. Kapıyı açıp arabadan iner inmez Halide, onu kurşun yağmuruna tutuyor.

 Arıza 16. Bölüm Ön İzleme Yayında! Halide Ali Rıza’ya Gitmemesi İçin Yalvarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler