Ana SayfaDizilerKefaret 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan Yıllar Sonra İlk...

İlgili Postlar

Kefaret 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan Yıllar Sonra İlk Kez Yakınlaşıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan, Sabri’nin yarım romanından gerçekleri anlıyor. Sude’nin Elif olmadığını, gerçek Elif’in ise Arzu’nun elinde olduğunu anlıyor. Ahmet, önce Meltem’e evlilik sözleşmesi imzalatıyor. Sonra onunla nikahlandıktan sonra onu tuttuğu küçük bir eve götürüp bırakıyor. Sinan, Arzu’yu bulup konuşuyor. Onun ağzından laf alamayınca Mehmet’in köyüne gidiyor. Zeynep, Sude’nin Ayşe teyzesinin onun elinde doğduğunu duyunca içine kurt düşüyor. Kefaret 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Sinan, yıllar sonra ilk kez yakınlaşıyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep İle Sinan Yıllar Sonra İlk Kez Yakınlaşıyor!

Kefaret 7. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, yeni hayatına alışmaya çalışıyor. Ahmet, yine bıçaklı kişiler tarafından kaçırılıyor. Sinan, Mehmet’i bulup Cansu’yu görüyor. Köylülerle konuşan Sinan, Mehmet’in bir kızı olduğunu ancak onun sakat olduğunu, Cansu’nun onun kızı olmadığını söylüyorlar. Sinan’la Zeynep, birbirlerine olan hislerini artık gizleyemiyor.

İşte Kefaret 7. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Can’ı alıp eve getiriyor ve Sude’yi anlatmıyor. Sinan, Sabri’nin kasasındaki fotoğraflardan ve yarım romanından onun yıllarca Elif’i takip ettiğini, onun Arzu’da olduğunu anlıyor. Sabri’nin adamı onun mal varlığının yarısını Zeynep’in üzerine geçiriyor. Ondan Sabri’nin kasasında olan romanı istiyor. Zeynep, romanı Sinan’ın okuduğunu söylüyor. Adam telaşlanıp Sinan’ın evinin adresini alıp ondan romanı alması gerektiğini basım eviyle anlaşmaları olduğunu söylüyor.

Sinan, adamın neyin peşinde olduğunu anlıyor. Hemen Arzu’yu bulup yanına gidiyor. Arzu, Cansu’yla Mehmet’i köye gönderiyor. Sinan, Arzu’nun ağzından laf alamıyor. Ancak Cansu’nun Mehmet’in köyünde olduğunu öğrenip oraya gidiyor. Ahmet, Meltem’in sahte akrabalarının tehdidiyle Meltem’le evleniyor. Ancak ona önce evlilik sözleşmesi imzalatıyor. Nikahtan sonra ise onu, tuttuğu eve götürüp bırakıyor.

Meltem, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Zeynep, üzerine geçen mal varlıklarını geziyor. Daha sonra çiftlik evine gidiyorlar. Oradaki Sude’nin Ayşe teyzesi ağzından onun elinde doğduğunu kaçırıyor. Zeynep, Sude’yi gönderdikten sonra ona, nasıl elinde doğduğunu kendisinin onu tanımadığını söylüyor. Zeynep’in kafası karışıyor.

Kefaret 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Cansu’nun Elif Olduğundan Emin Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler