Ana SayfaDizilerKefaret 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Cansu'nun Elif Olduğundan Emin Oluyor!

İlgili Postlar

Kefaret 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Cansu’nun Elif Olduğundan Emin Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Can’ı da eve getirir. Sude, Can’la tanışır ve ona, Zeynep’in kızı olduğunu söyler. Zühre, Nil’den para aldıktan sonra Arzu’dan Cansu’yu ister. O da, vermek istemeyince başka bir çocuğu Cansu yerine verebileceklerini söyler. Sinan, Elif’in Arzu’da olduğunu fotoğraflardan anlar. Zeynep’in, ilk kez huzurlu bir şekilde uyuduğunu görünce, bunu ona nasıl söyleyeceğini düşünmeye başlar. Kefaret 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, Cansu’nun Elif olduğundan emin oluyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan Cansu’nun Elif Olduğundan Emin Oluyor!

Kefaret 6. bölüm 2. fragmanında; Sinan, Zeynep’e Sude’nin onun kızı olmadığını biliyor ama söyleyemiyor. Can da, Sude’nin kız kardeşi olamayacağını söylüyor. Arzu’nun yanına giden Sinan, Cansu’nun yıllar önce kaçırılan Elif olduğunu düşündüğünü, hatta emin olduğunu söylüyor. Ahmet, Meltem’le evlenmek zorunda kalıyor. Sude’nin, Ayşe teyzesi geliyor ve onun eline doğduğunu söylüyor. Zeynep ise, onu neden hatırlamadığını soruyor.

İşte Kefaret 6. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet, kendisine verilen konuma geldiğinde karşısında Minüre’yi bulur. Minüre, onu inandırmayı başarır. Ahmet, Meltem’in, anlaştığı kişiler tarafından tuzağa düşürülür. Onu, canıyla tehdit eden Meltem’in akrabaları olduğunu söyleyen insanlar, zorla Ahmet’i evlenmeye zorlar. Can ise, kimsesizmiş gibi ortada kalır. Arkadaşının babası ne Can’ın, annesine nede babasına ulaşabilir.

Zeynep, Sude’yi Sinan’ın evine götürür ve gelen telefonla DNA testini pozitif olduğunu öğrenir. Mutluluktan havalara uçan Zeynep’in yinede korkuları vardır. Elif’in, yumurtalı ekmeği sevdiğini bilen Zeynep, ona yapmak ister. ,Ancak, Sude yumurtayı ve ekmeği sevmediğini söyler. Kapıya gelen Nil’i gören Sinan, onunla birlikte arabaya binip girer.

Sabri’nin avukatları gelip Zeynep’e kesin vekalet, limitsiz kredi kartları ve nakit para bırakır. Zeynep, paranın yarısını Minüre’ye bırakıp gider. Sinan, Zeynep’le konuşmaya yanına gider. Ona, bir kez daha aşkını itiraf eder. Sonra, Can’ın arkadaşında ve Ahmet’in kayıp olduğunu öğrenen Zeynep, oğlunu almaya gider.

Sinan, Sabri’nin kasasını açıp, oradaki evrak ve fotoğraflardan Elif’in Arzu’nun yanında olduğunu Sude’nin Zeynep’in kızı olmadığını öğrenir.

Kefaret 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Sinan Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler