Ana SayfaDizilerKefaret 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Sinan Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Kefaret 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Sinan Şimdi Ne Yapacak?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Sude’yi Sinan’ın evine götürüyor. Ahmet, yolda Meltem’in adamları tarafından kaçırılıyor ve onunla evlenmeye zorlanıyor. Zeynep, DNA testinin sonucunun pozitif olduğunu öğrenince havalara uçuyor. Sinan’ın, Nil’le beraber gitmesini kıskanıp Sude’yi alıp eve gidiyor. Zeynep’ten ayrı kalamayan Sinan, onun yanına gidiyor. Zeynep, Can’ı almak için çıktığında Sabri’ni kasasındaki fotoğraflardan Sude’nin Zeynep’in kızı olmadığını anlıyor. Gerçeği öğrenen Sinan, şimdi ne yapacak?

Pazar Dizileri 2020

Gerçeği Öğrenen Sinan Şimdi Ne Yapacak?

Kefaret 6. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Can’ı da eve getiriyor. Sude, Can’la tanışıyor ve ona, Zeynep’in kızı olduğunu söylüyor. Zühre, Nil’den para aldıktan sonra Arzu’dan Cansu’yu istiyor. O da, vermek istemeyince başka bir çocuğu Cansu yerine verebileceklerini söylüyor. Sinan, Elif’in Arzu’da olduğunu fotoğraflardan anlıyor. Zeynep’in, ilk kez huzurlu bir şekilde uyuduğunu görünce, bunu ona nasıl söyleyeceğini düşünmeye başlıyor.

Kefaret 6. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet, kendisine verilen konuma geldiğinde karşısında Minüre’yi buluyor. Minüre, onu inandırmayı başarıyor. Ahmet, Meltem’in, anlaştığı kişiler tarafından tuzağa düşürülüyor. Onu, canıyla tehdit eden Meltem’in akrabaları olduğunu söyleyen insanlar, zorla Ahmet’i evlenmeye zorluyor. Can ise, kimsesizmiş gibi ortada kalıyor. Arkadaşının babası ne Can’ın, annesine nede babasına ulaşabiliyor.

Zeynep, Sude’yi Sinan’ın evine götürüyor ve gelen telefonla DNA testini pozitif olduğunu öğreniyor. Mutluluktan havalara uçan Zeynep’in yinede korkuları vardır. Elif’in, yumurtalı ekmeği sevdiğini bilen Zeynep, ona yapmak istiyor. ,Ancak, Sude yumurtayı ve ekmeği sevmediğini söylüyor. Kapıya gelen Nil’i gören Sinan, onunla birlikte arabaya binip giriyor.

Sabri’nin avukatları gelip Zeynep’e kesin vekalet, limitsiz kredi kartları ve nakit para bırakıyor. Zeynep, paranın yarısını Minüre’ye bırakıp gidiyor. Sinan, Zeynep’le konuşmaya yanına gidiyor. Ona, bir kez daha aşkını itiraf ediyor. Sonra, Can’ın arkadaşında ve Ahmet’in kayıp olduğunu öğrenen Zeynep, oğlunu almaya gidiyor.

Sinan, Sabri’nin kasasını açıp, oradaki evrak ve fotoğraflardan Elif’in Arzu’nun yanında olduğunu Sude’nin Zeynep’in kızı olmadığını öğreniyor.

 Kefaret 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Sude’nin Elif Olmadığını Anlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler