Ana SayfaDizilerArıza 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Fuat'ın Oyununu Bozuyor!

İlgili Postlar

Arıza 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Fuat’ın Oyununu Bozuyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arıza, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, Halide’yi hastaneye yetiştiriyor. Haşmet, tam Melek’in ses kaydını dinleteceği sırada Halide’nin yaralanma haberiyle hastaneye koşuyor. Ali Rıza, Numan’dan öcünü alıyor. Burak’ın, Numan’la işbirliği ortaya çıkıyor ve onun için hüküm veriliyor. Fuat. oğlunu kurtarmak için bir plan yapıyor. Ali Rıza, Fuat’ın oyununu bozuyor. Burak, infaz edilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Fuat’ın Oyununu Bozuyor!

Arıza 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, Halide’nin yaralandığını görür görmez, hastaneye yetiştiriyor. Halide. onun kendisini sevdiğini bildiğini söylüyor. Melek, Haşmet’e ailesini öldürenlerin ortaya çıkacağı ses kaydını dinleteceği sırada Halide’nin, yaralanma haberi geliyor. Mithat, yurt dışından geldikten sonra Melek’ten o ses kaydını Haşmet’in duymamasını. onun sonra işlerine yarayacağını söylüyor.

ARIZA 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haşmet’in, Ali Rıza’ya dokunaklı konuşmasından sonra o gidip Numan’ı kıskıvrak yakalıyor. Burak, oradan zor kaçıyor. Ama, Ali Rıza’nın adamları onu kaçırıp bir yere kapatıyor. Dükkandaki Burak’ın Numan’a vereceği bir çanta dolusu parayı ise, Rasim çalıyor ve önce kumar borcunu ödüyor. Sonra Fatih’le, tekrar kumar oynuyor. Kara Hasan, durumdan şüphelenip Ramso’yu peşlerine takıp emin oluyor.

Ali Rıza, Burak’ı konuşturuyor ve Haşmet’te onun konuşmasını dinliyor. Konsorsiyum toplanıyor ve Ali Rıza, Burak’ı onların önüne atıyor. Burak için, hüküm veriliyor. Fuat, oğlunun infaz emrine karşı çıkmıyor. Ancak onlardan bir gün mühlet istiyor. O bir gün içinde Fuat, hem oğlunu kaçırmayı planlıyor. Hemde konsorsiyumda olan herkesin işini bitirmeyi planlıyor.

Derya, Burak’la görüşüp ona gizlice bir telefon veriyor. Telefonda ses kaydını dinleyen Burak, aynı zamanda Mithat tarafından tehdit ediliyor. Mithat, ona ya abisi, yada babasını seçmesini teklif ediyor. Haşmet, Melek’ten o ses kaydını dinlemek istiyor. O da, bir bahane uyduruyor. Ama Haşmet, onun kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor.

Burak, babasının sözüne güvenerek yola çıkıyor. Fuat, oğluna benzinlikte Fiko’nun yanına geleceğini ve onu kurtaracağını söylüyor. Adamlar benzinlikte duruyor. Ancak, Fiko yerine arabaya Ali Rıza biniyor.

 Arıza 15. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! ‘Ben Kıyametime Razıyım’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler