Ana SayfaDizilerArıza 15. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! 'Ben Kıyametime Razıyım'!

İlgili Postlar

Arıza 15. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! ‘Ben Kıyametime Razıyım’!

Show Tv’nin bol aksiyonlu dizisi Arıza, 15. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yaralanan Halide, Ali Rıza’ya kendisini sevdiğini bildiğin söyler. Ali Rıza, Burak’ı Fuat’ın önüne atar. Onun arkasından Haşmet gelir ve onun ne yaptığını bildiğini söyler. Burak, tüm suçlarını itiraf eder. Konsorsiyum toplanır ve Burak’a, cezasını keser. Arıza 15. bölüm ön izlemesi yayınlandı. ‘Ali Rıza, Haşmet’e Halide’ye bir zarar gelmesinde Ben Kıyametime Razıyım’ diyor.

Pazar Dizileri 2020

‘Ben Kıyametime Razıyım’!

Arıza 15. bölüm ön izlemesinde; Haşmet, Ali Rıza’nın yanına gidip onun şimdi kendisini daha iyi anladığını, insanların bazı şeyleri hiç unutmadığını, ona kardeşinin öğrettiğini, insan hayatını neye adadıysa sevdiyse baharının da kışının da kıyametinin de o olduğunu söylüyor. Ali Rıza, kendisinin kıyametine razı olduğunu yeter ki Halide’ye bir şey olmasını istediğini söylüyor.

İşte Arıza 15. bölüm ön izlemesi….

ARIZA 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, tam Numan’ı kıskıvrak yakalayıp onu konuşturacağı sırada özel bir tim gelip onu kaçırır. Götürülüp işkence edilen Ali Rıza’ya, birden bire nasıl nam saldığı, kime çalıştığı sorulur. Önünü, konsorsiyumda olan kişilerin fotoğrafları konulur ve hangilerini tanıdığı sorulur. Ali Rıza’yı, konuşturamayınca da onu serbest bırakırlar. Kendine gelen Ali Rıza, hemen Muzaffer’in yanına gider. Muzaffer, onu alan timi bulamadığını söyler.

Öyle olunca da Ali Rıza, hemen Fuat’ı arayıp toplanmaları gerektiğini söyler. Ali Rıza, önce Haşmet’in yanına gider ve olanları anlatır. Tam Numan’ı yakaladığı sırada timin gelip kendisini aldığını anlatır. Ali Rıza, Haşmet’e, onu anladığını eğer konu Halide olsaydı konuşabileceğini söyler. Sonrasında Halide’ye her şeyin bittiğini söyler. Halide, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Biliyor ki Ali Rıza, babasının zoruyla kendisini terk etmemiştir.

Konsorsiyum toplanır. Ali Rıza, olanları onlara anlatır. Herkes onun konuşmuş olacağını düşünüp telaşlanır. Fuat, her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Oradakileri sakinleştirip bu oyunu Ali Rıza’yı denemek için kendisinin kurduğunu, onun sabaha kadar yapılan işkenceye rağmen konuşmadığını görünce ona güvendiğini söyler. Ali Rıza ve Haşmet, Numan’ın orada olduğunu Fuat’ın bildiğini anlar. Fuat’la konuşan Haşmet, Burak’ın yaptıkları ortaya çıkmasın diye Numan’ı koruduğunu anladığını söyler,

Melek, öğrendiklerinden sonra kızının Burak’la birlikte olmasını yasaklar. Oda,annesine hamile olduğunu söyler. Ali Rıza, Numan’ın mallarının yerini bulur. Numan, malların parasını Burak’tan ister. O paraları aldıran Ali Rıza, yerine kağıt koydurur. Kağıtları gören Numan öfkeyle, Burak’ı vurmak için gider. Halide, Burak’la kapıda konuşurken kurşunun biri ona denk gelir. Melek, elindeki ses kaydını Haşmet’e dinletir.

Arıza 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burak’ın Hükmü Veriliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler