Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gökçe Felç Geçirince...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gökçe Felç Geçirince Osman Yaptıklarına Pişman Oluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 44. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey, Yıldız’la baş başa kalmak için onu koya götürüyor. Ama Yıldız’ın tokadıyla onu bırakıp gidiyor. Yıldız, Psikolog’a gidip yardım alıyor. Kalabalık fobisi olduğunu öğrenip bir çocukla vakit geçiriyor. Sefer, ekibini kurup gizem avcılığı yapmaya başlıyor. Osman, bir türlü Gökçe’yi affetmiyor. Gökçe, beyin kanaması geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Kuzey Yıldızı ilk Aşk, 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gökçe felç geçirince Osman, yaptıklarından pişman oluyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Gökçe Felç Geçirince Osman Yaptıklarına Pişman Oluyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm 1. fragmanında; Kuzey, Gökçe’nin beyin kanaması geçirmesinden dolayı felç geçirdiğini herkese açıklıyor. Osman’a bir daha kimsenin kızını üzmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Gökçe’nin yanına giden Osman, ondan yaptıkları için af diliyor. Şahika, Kuzey’e kafayı takıyor. Yıldız, iş görüşmesine giden Kuzey’e ulaşamayınca onu merak etmeye başlıyor. Sefer ve ekibi, ilk işlerini alıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey, Yıldız’ı alıp baş başa kalmak için koydaki eve götürüyor. Ona elleriyle bir sofra hazırlıyor. Yıldız, Kuzey’le baş başa kalmamak için türlü bahaneler uyduruyor. Kuzey’in ısrar etmesi üzerine ona tokat atıyor. Kuzey, onu orada bırakıp ofisine gidiyor. Yıldız, psikolojik yardım alıyor ve kalabalık korkusu olduğunu öğreniyor. Bebek fobisini ise, bir bebekle vakit geçirerek aşabileceğini öğreniyor.

Nahide ona, hemen bir arkadaşının bebeğinin yanına götürüyor. Yıldız, bebekle baş başa kalıyor. Bebeğin durmaması üzerine annesi Yıldız’dan onu parka götürüp gezdirmesini istiyor. Yıldız, parkta tartıştığı kadının arabasıyla bebeğin arabasını karıştırıyor. Arabanın içinde kediyi görünce doğruca gidip kadını bulup bebeğini alıyor. Ancak, kadının kedisi kaçmıştır.

Kuzey’in boşandığını duyan Şahika, ondan gemi almak için geliyor. Cevher’den Kuzey’in yeniden evlendiğini öğrenince biraz bozuluyor ve ertesi gün görüşmek üzere ofisten ayrılıyor. Emine, Gökçe’yi yerde kanlar içinde yatarken buluyor. Kuzey, hemen kızını alıp hastaneye yetiştiriyor. Gökçe, beyin kanaması geçirmiştir. Operasyondan sonra doktor Gökçe’yi muayene ediyor ve onun ayaklarını hissetmediğini anlıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Gökçe’yi Kanlar İçinde Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler