Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Maria Görkem'i Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Maria Görkem’i Öldürüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Görkem’in, komplosuyla tüm ailenin erkekleri hapse atılıyor. Kudret, karakolda kalp krizi geçiriyor ve hastanede kalbi duruyor. Mustafa ile Şahin, babalarının ölüm haberini duyup yıkılıyor. Görkem, her şeyi anlayan Maria’yı kaçırıyor. Mustafa’yı tuzağa düşürüp onu öldürmek istiyor. Maria ile Mustafa 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maria, Görkem’i öldürüyor mu?

Pazar Dizileri 2020

Maria Görkem’i Öldürüyor Mu?

Maria ile Mustafa 16. bölüm 1. fragmanında; Mustafa, o evde Görkem’in tuzağına düşmüyor. Ancak, Görkem Maria’yı oradan çıkartmayı başarıyor. Ona, Mustafa’nın kafasına sıkıp gideceğini söylüyor. Maria, eline silahı alıp Mustafa’yı korumak için tetiğe basıyor.

İşte Maria ile Mustafa 16. bölüm final fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mustafa, Şahin ve Kudret, uyuşturucu kaçakçılığından hapse atılıyor. Kudret’in kalbi, buna dayanmıyor ve nezaretteyken kalp krizi geçiriyor. Çocukları babalarının kalbinin durduğunu ancak tekrar çalıştırıldığını öğrenip rahatlıyor. Görkem, Mustafa’ya avukat tutup onları kurtarmak istediğini söylüyor. Ancak, Mustafa onun teklifini kabul etmiyor.

Maria, Görkem’i bir kadınla konuşurken görüyor. Sonra o kadını otelin önünde görüyor ve Görkem’in ona ‘anne’ diyerek vedalaştığını görüyor. Kudret’in ölümünden sonra. bir şoför yaptıklarını itiraf ediyor. Mustafa ve Şahin, serbest kalıyor. Çiçek, Şahin’i bir mektup bırakıp onu terk ediyor. Şahin, büyük bir hata yaptığını anlayıp kızı Zeyno’dan ve İclal’dan özür diliyor.

Nesrin, oğluyla görüşüp içinin soğumadığını, Kudret’in evlat acısıyla kıvranarak ölmesini istediğini söylüyor. Sonrasında Kudret’in öldüğünü duyunca, oğluyla onun diğer oğullarını ortadan kaldırma planları yapmaya başlıyor. Kudret’in, ölümü tüm aileyi yasa boğuyor. Görkem ve annesi ise, onun ölümünden mutlu olmuyor. Onun evlat acısı yaşayarak kıvranmasını istiyordu. Maria, Görkem’in gerçek yüzünü görüyor.

Görkem, Maria’yı otelden kaçırıyor. Mustafa’nın çok güvendiğini adamını da satın alıp onu tuzağa düşürüyor. Mustafa, kendisine verilen adrese gittiğinde, karşılıklı iki kapıyla karşılaşıyor. Görkem, ona kapının bir arkasında Maria’nın olduğunu söylüyor. Mustafa, Maria’yı kurtarmak için hangi kapıya ateş edeceğini bilemiyor. Sonrasında bir el silah sesi geliyor.

Maria İle Mustafa 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Görkem Mustafa’yı Öldürmeyi Mi Planlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler