Ana SayfaDizilerZümrütüanka 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Deniz'i Konakta İstemiyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Deniz’i Konakta İstemiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Zümrütüanka, 24. yeni bölümüyle 23 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zümrüt, ameliyattan çıkar. Serhat, karısının bir daha çocuk sahibi olamayabileceğini öğrenir. Karakol komutanı, iki düşman ailenin barıştığını öğrenip örnek olabilecek bir yemek düzenler. Ülfet, o yemeğe gidip Sühandan’ın hamile olduğunu söyler. O gece konakta kalan Meliha, Latif’in odasına girip onunla birlikte olur. Latif’i, annesi peş parasız bırakacağını söyler. Zümrütüanka 24. bölüm 1. fragmanı yayınladı. Zümrüt, Deniz’i konakta istemiyor.

Zümrüt Deniz’i Konakta İstemiyor!

Zümrütüanka 24. bölüm 1. fragmanında; Zümrüt, Deniz’in Azimet’le bebek planı yaptığını anlıyor. Kesin kararını veren Zümrüt, kendisinin olduğu konakta Deniz’i istemediğini söylüyor. Abbas, kızı ve karısına Behram’la yaptığı pazarlığı açıklamak zorunda kalıyor.

İşte Zümrütüanka 24. bölüm 1. fragmanı..

ZÜMRÜTÜANKA 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, ameliyattan çıkar. Azimet, Zümrüt’ün hamile kalmaması için doktoru ayarlıyor ki, doktor ameliyattan sonra onun çocuğu olamayacağını söyler. Olsa bile hamilelik döneminde düşük yapacağını söyler. Zümrüt, çocuk sahibi olmaktan ümidini keser. Doktorla tekrar görüşen Serhat, ondan taşıyıcı anne yoluyla evlat sahibi olabileceklerini söyler.

Karakol komutanı, iki düşman aileyi karakola çağırır. Onların barış yaptığından emin olduktan sonra, örnek teşkil etmesi için bir yemekte onları buluşturmak istediğini söyler. Birbirlerinin ayağına gitmek istemeyeceklerini düşünen komutan, farklı bir mekanda yemek düzenler. Yemeğe, herkes katılmak zorunda kalır. Kendisini, nişanlandıktan sonra hiç aramayan Meliha, Latif’i annesinin zoruyla arar. Oda, ağzından ablasının hamile olduğunu kaçırır.

Ülfet, hemen hazırlanıp konağa gider. Meliha’yı orada bırakıp eve gideceğini söyler. Yemeğe giden Ülfet, Sühandan’ın hamile olduğunu söyler. O gece Meliha, Latif’in odasına girer ve birlikte olur. Nevbahar, Meliha ile oğlunu aynı yatakta görünce konağı ayağa kaldırır.

Sühandan, annesine bu yaptığından dolayı çok kızar ve söylediği sözler karşısında annesinden tokat yer. Latif, o geceden sonra Meliha’dan ve annesinden özür dier. Ülfet, annesinin kendisinden özür dilemesini ister. Nevbahar, oğluna kredi kartlarını bırakıp gitmesini ister.

Bakalım o zaman Meliha’nın onu isteyecek mi görmesini ister. Latif, Meliha’nın evine gidip Ülfet’e, ailesini kendisini ret ettiğini, ama bir işe girip kızına mutlu bir hayat yaşatabileceğini söyler. Meliha, Latif’in ceketini asarken onun cebinde olan paraları görür. Onu değil parasını istediği için paraları alıp kaçar.

Zümrütüanka 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Meliha Latif’in Cebindeki Paraları Alıp Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler