Ana SayfaDizilerHekimoğlu 31. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Ameliyattan Sonra Bastondan Kurtuluyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 31. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Ameliyattan Sonra Bastondan Kurtuluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 31. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, İpek’in her çarşamba onkoloji servisine gidip onun gözleri dolu dolu çıktığını, ayrıca doğurganlık ilaçları aldığını ve çocuk sahibi olmak istediğini bildiğini söyler. İpek, onun söyledikleri karşısında donup kalır. Ateş, çıkarken o iğneleri tek başına kendi kendine vuramayacağını isterse kendisine yardım edebileceğini söyler. Hekimoğlu 31. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ateş, ameliyattan sonra bastondan kurtuluyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Ameliyattan Sonra Bastondan Kurtuluyor!

Hekimoğlu 31. bölüm 3. fragmanında; İpek, Ateş’in ameliyattan sonra ilk iş gününde onun kafasını meşgul edecek yeni bir hasta bulmak için telaşlanıyor. Ateş, artık bastonundan kurtuluyor. Normal bir şekilde hayatına devam ettiren Ateş’e İpek, ağrıları olup olmadığını soruyor. Ateş, onun tek başına çocuk yapma düşüncesini irdelemeye başlıyor.

İşte Hekimoğlu 31. bölüm 3. fragmanı….

 

HEKİMOĞLU 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Ateş, dili patlıcan gibi şişen bir hasta görür. Onun kendi hastası olmadığı halde onun takibini alıp dosyayı ekibine verir. Daha sonra bir adam gelip Ateş’i, hem karnından hemde boynundan vurur. Ateş, ameliyata alınır. Ameliyattan çıktıktan sonra Ateş, kendisini vuran adamla aynı odada olduğunu görür. Adama neden kendisini vurduğunu sorar.

Karısının çok hasta olduğunu ve götürmedikleri doktor kalmadığını, eşini onun iyileştirdiğini anlatır. Ateş’te, onun için mi kendisini öldürmeye çalıştığını sorar. Adam, karısını aldattığını öğrendikten sonra intihar ettiğini, onun bunu Ateş’in araştırmaları sırasında öğrendiği için onu vurduğunu söyler. Ateş, ayağa kalkıp normal bir şekilde yürür. Orhan’ın yanına gidip kendisine Ketamin verip vermediklerini sorar.

İpek’in kendisine ketamin verdiğini öğrenip onunla tartışır. Hatta Orhan’ı yumruklar. Dili şişen hastanın takibini yaparken tahlil sonuçları ekibindekiler söylemeden bilir. Hatta o hastanın ölmüş olan karısının hayaliyle konuşur. Ondan sonra tüm bunların halüsinasyon olduğunu anlar. Ateş, halüsinasyonlarına son vermek için o hastayı öldürür.

Ondan sonra kendi kendine halüsinasyon gördüğünü kanıtlamış olur. Ateş, aslında ameliyata giderken Zeynep’ten kendisine Ketamin vermelerini ister. Ancak İpek, bunun riskli olabileceğini düşünüp sadece onun hayatta kalmasını ister. Ateş, en son o dili şişen hastayı gördüğü içinde halüsnasyonlarında onu görmüştür. Kendi kendisini beyin gücüyle tekrar normal hayata döndüren Ateş, ameliyattan çıkar.

 Hekimoğlu 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’in Doğurganlık İlaçları Aldığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler