Ana SayfaDizilerYasak Elma'nın Kaya'sı Barış Kılıç Hangi Diziye Transfer Oldu?

İlgili Postlar

Yasak Elma’nın Kaya’sı Barış Kılıç Hangi Diziye Transfer Oldu?

Barış Kılıç, yaklaşık iki sezondur Yasak Elma dizisinde Kaya karakterini canlandırıyordu. Ancak ani bir kararla Barış Kılıç diziden ayrıldı. Dizinin sevenleri Kaya karakterinin diziye geri gelmesi konusunda yorumlar yaptılar. Yakışıklı oyuncunun, Halit karakterini canlandıran Talat Bulut’un geri dönmesiyle Kaya karakterini canlandıran Barış Kılıç’ın da diziye dönebileceği konuşulmaya başladı. Ancak Barış Kılıç, diziye dönmeyeceğini kesin bir dille açıkladı. Yasak Elma’nın Kaya’sı Barış Kılıç, hangi diziye transfer oldu?

Barış Kılıç kimdir?

Barış Kılıç Hangi Diziye Transfer Oldu?

Barış Kılıç, Kanal D ekranında yayınlanan Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisiyle anlaştığı ortaya çıktı. Ekranların aranan oyuncusu Barış Kılıç’ın Sadakatsiz dizisiyle anlaşması bomba etkisi yarattı. Yakışıklı oyuncunun dizide hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu oldu.

BARIŞ KILIÇ SADAKATSİZ DİZİSİYLE ANLAŞTI!

Yasak Elma dizisinden ayrılan Barış Kılıç’ın ilerleyen bölümlerde Yasak Elma’ya geri döneceği iddia edilmişti. Ancak oyuncu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Yaşanan yeni gelişmenin ardından yakışıklı oyuncu Kanal D’nin yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz’in kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un oynadığı dizide Barış Kılıç’ın Yeliz Kuvancı’nın canlandırdığı Bahar, karakterine yakın bir ilişkide olacağı ileri sürüldü.

SADAKATSİZ 11. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ali, uyuduktan sonra Volkan, Asya’ya partiyi bastığını hatırlatır. Asya’da, karısının gecelikleri ve parfümleri kendi kullandıklarının aynı olduğunu gördüğünü onun yüzüne vurur. O ise, tesadüf olduğunu söyleyip geçiştirir. Derin, kocasının Asya’nın evine gitmesine bozulur. O da Ali’nin araması üzerine gittiğini söyler. Gönül, özel olarak Volkan’la konuşup, onunla bir anlaşma yaptığını, onun bu yerlere gelmesine kendisinin destek verdiğini ve asla kızını üzecek bir şey yapmamasını ister.

Volkan, Turgay’ı takip etmesi için peşine adam tutar. Demir ile Ali’ni tartıştığı haberi gelir. Volkan ile Asya, okula gidince Demir’in Ali’yi, kaybolan kulaklığını çalmakla suçladığını öğrenirler. Ali, sürekli eniştesiyle geçirdiği vakitleri kendisine aldığı hediyeleri anlatan Demir’i kıskanıyor ve gerçekten onun kulaklığını alıp başka bir yere koyar. Turgay’ı, arayan Ali onunla konuşmak ister. Ama annesinin duymamasını ister.

Asya, Turgay’dan özür dilemek için onun yanına gittiğinde Ali’yi orada görünce daha da sinirleniyor ve onun kendisine sormadan oğluyla görüşemeyeceğini söyler. Bunun üzerine Ali, babasına gitmek ister. Derin, annesinin direktifleriyle Ali’yle yakınlık kurar. Asya, evine gidiyor ve birisi kapıdan girip üzerine saldırır. Boğuşurken, maskeli adamın kafasına sürahiyi indirip onu yaralar. Sesleri duyan Bahar, Asya’nın evine gelir.

 Sadakatsiz 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Turgay’dan Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler