Ana SayfaDizilerArıza 16. Bölüm Ön İzleme Yayında! Halide Ali Rıza'ya Gitmemesi İçin Yalvarıyor!

İlgili Postlar

Arıza 16. Bölüm Ön İzleme Yayında! Halide Ali Rıza’ya Gitmemesi İçin Yalvarıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 16. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haşmet, evlatlarına kıyan kişinin Fuat ve oğulları olduğunu öğrenir. Halide, Ali Rıza’ya bundan sonra babasını durduramayacağını anlayıp korkmaya başlar. Burak’ı alan Halide, Fuat’ın evine gidip onun dışarı çıkmasını ister. Öte yandan, Melek’te Fuat’dan, kardeşi ve yeğenlerinin intikamını almak ister. Arıza 16. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Halide, Ali Rıza’ya gitmemesi için yalvarıyor.

Pazar Dizileri 2020

Halide Ali Rıza’ya Gitmemesi İçin Yalvarıyor!

Arıza 16. bölüm ön izlemesinde; Ali Rıza, Halide’ye onla tanışmadan önce nasıl bir adam olduğunu bilmediğini, onun kendisinin kalbini ve ruhunu aydınlatan ışığı olduğunu söyleyip bunu sakın unutmamasını söylüyor. Halide, Ali Rıza’nın veda eder gibi yaptığı konuşmasından sonra gitmemesi için yalvarıyor. Ama Ali Rıza, dönüp gidiyor.

İşte Arıza 16. bölüm ön izlemesi…

ARIZA 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, Halide’nin yaralandığını görür görmez, hastaneye yetiştirir. Halide. onun kendisini sevdiğini bildiğini söyler. Melek, Haşmet’e ailesini öldürenlerin ortaya çıkacağı ses kaydını dinleteceği sırada Halide’nin, yaralanma haberi gelir. Mithat, yurt dışından geldikten sonra Melek’ten o ses kaydını Haşmet’in duymamasını. onun sonra işlerine yarayacağını söyler.

Haşmet’in, Ali Rıza’ya dokunaklı konuşmasından sonra o gidip Numan’ı kıskıvrak yakalar. Burak, oradan zor kaçar. Ama, Ali Rıza’nın adamları onu kaçırıp bir yere kapatır. Dükkandaki Burak’ın Numan’a vereceği bir çanta dolusu parayı ise, Rasim çalıyor ve önce kumar borcunu öder. Sonra Fatih’le, tekrar kumar oynar. Kara Hasan, durumdan şüphelenip Ramso’yu peşlerine takıp emin olur.

Ali Rıza, Burak’ı konuşturur ve Haşmet’te onun konuşmasını dinler. Konsorsiyum toplanır ve Ali Rıza, Burak’ı onların önüne atar. Burak için, hüküm verilir. Fuat, oğlunun infaz emrine karşı çıkmaz. Ancak onlardan bir gün mühlet ister. O bir gün içinde Fuat, hem oğlunu kaçırmayı planlar. Hemde konsorsiyumda olan herkesin işini bitirmeyi planlar.

Derya, Burak’la görüşüp ona gizlice bir telefon verir. Telefonda ses kaydını dinleyen Burak, aynı zamanda Mithat tarafından tehdit edilir. Mithat, ona ya abisi, yada babasını seçmesini teklif eder. Haşmet, Melek’ten o ses kaydını dinlemek ister. O da, bir bahane uydurur. Ama Haşmet, onun kendisinden bir şeyler sakladığını anlar.

Burak, babasının sözüne güvenerek yola çıkar. Fuat, oğluna benzinlikte Fiko’nun yanına geleceğini ve onu kurtaracağını söyler. Adamlar benzinlikte durur. Ancak, Fiko yerine arabaya Ali Rıza biner.

Arıza 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet’le Halide Gerçeği Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler