Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Fırsatın Varken Beni Öldürecektin'!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Fırsatın Varken Beni Öldürecektin’!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Çukur, 4. sezon 17. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yamaç, Efsun ile Nehir’in sonunun Sena gibi olacağını düşünmeye başlar. Cumali, Aliço’yla birlikte Nehir ile Efsun’un yerini bulmaya çalışır. Aslında nerede arayacaklarını da bilmezler. Cumali, sadece en çok tiyatro olan yere gitmeleri gerektiğini bilir. Efsun’un, üzerine iki tane testere gelmeye devam eder. Nehir de, her an elektrik çarpmasından ölebilecek durumdadır. Çukur 4. sezon 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ‘Fırsatın varken beni öldürecektin’.

Pazartesi Dizileri 2020

‘Fırsatın Varken Beni Öldürecektin’!

Çukur 4. sezon 17. bölüm 2. fragmanında; Cengiz, Yamaç’a fırsatı varken kendisini öldürmesi gerektiğini, bundan sonra sıranın hep kendinde olduğunu söylüyor. Yamaç da ona, bundan çok emin olmamasını söylüyor. Kulkan, babasıyla birlikte Çukur’u bitirmek için yeni bir plan içine giriyor. Yamaç, Çukurlularla birlikte Cengiz maskelerini takıp onları bitirmek için harekete geçiyor. Karaca, hem sevdiği adamı hem de babasını kaybetmenin acısını yaşıyor.

İşte Çukur 4. sezon 17. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Cengiz’i evinden aldırıyor. Onu öldürmek istemez. Ondan intikamını yavaş yavaş almak ister. Yamaç doktor, Damla hemşire, Cuma, Akın ve Murtaza hasta bakıcı kılığına girer. Cengiz, gözlerini hastanede açar. Bacaklarının tutmadığını üç yıldır hastanede olduğunu gören Cengiz. soyadının Erdenet değil Mardin olduğuna inandırılmaya çalışılır. Ona fotoğraflar gösteriliyor. Cengiz, aklını yitirecek duruma gelir.

Yamaç, tekrar bayıltıp Cengiz’i yatağına bıraktırır. Kulkan, babasının akşama kadar odasından hiç çıkmadığını öğrenince yanına gider. Cengiz, Kulkan’a adını ve soy adını sorar. Erdenet. olduğunu duyunca da oğluna sarılıp ağlar. Nedim, Yamaç’tan Afganistan’dan gelecek olan bir kadını almalarını ister. O, bunun karşılığında kendisine Cengiz’in tüm paralarının yerini öğrenmek ister.

Cumali ile Yamaç, kadını karşılar. Ama kadını Akın’dan başka bir yere gönderir. Yolda, kadını almak isteyen birileri önerini kesip kendilerine ateş eder. Kadını kaçırdıklarını düşünürler. Yamaç, Nedim’e Yasmin’in yerini sorar. O da Akın’la birlikte olduğunu önce kendisine istediği şeyi vermesini ister. Nedim, Cengiz’in tüm paralarının yerlerini Olga’nın bildiğini söyler.

Selen, Olga’yı evden bagajda kaçırıp onu ormanlık bir yere götürür. Olga, onun kendisine yardım ettiğini düşünürken Selen, babasının intikamını almak için ona silahını doğrultur. O sırada Yamaç, gelip Selen’e engel olur. Olga’ın çantasındaki kırmızı defteri alan Yamaç, onun Cengiz’in kasası olduğunu anlar. Yamaç, Selen’e kendi silahını verir ve bu iyiliğini unutmamasını söyler. Selen, Olga’yı öldürüyor. Ama o ölmeden katilin kendisi değil Süreyya olduğunu söyler.

Çukur 4. Sezon 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Nehir İle Efsun’u Kurtaramayacağını Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler