Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Nehir İle Efsun'u...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Nehir İle Efsun’u Kurtaramayacağını Düşünüyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 17. yeni bölümüyle 28 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cengiz’i evinden alan Koçovalılar, onu başka biri olduğuna inandırmaya çalışırlar. Daha sonra geri evine bırakırlar. Nedim, Yamaç ve Cumali’den Afganistan’dan gelecek olan Yasmin’i almalarını ister. Yamaç, bunu yapacağını karşılığında Cengiz’in paralarının yerlerini öğrenmek ister. Selen, babasının intikamını almak için Olga’yı dışarı çıkarır. Tam onu öldüreceği sırada Yamaç, geliyor ve Olga’dan tüm bilgilerin olduğu defteri alır. Kulkan, Nehir ile Efsun’a ölüm tuzakları kurur ve Yamaç’a da onları bulması için ip uçları verir. Çukur 4. sezon 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yamaç, Nehir ile Efsun’u kurtaramayacağını düşünüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Nehir İle Efsun’u Kurtaramayacağını Düşünüyor!

Çukur 4. sezon 17. bölüm 1. fragmanında; Yamaç, Efsun ile Nehir’in sonunun Sena gibi olacağını düşünmeye başlıyor. Cumali, Aliço’yla birlikte Nehir ile Efsun’un yerini bulmaya çalışıyor. Aslında nerede arayacaklarını da bilmiyorlar. Cumali, sadece en çok tiyatro olan yere gitmeleri gerektiğini biliyor. Efsun’un, üzerine iki tane testere gelmeye devam ediyor. Nehir de, her an elektrik çarpmasından ölebilecek durumdadır.

İşte Çukur 4. sezon 17. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Cengiz’i evinden aldırıyor. Onu öldürmek istemez. Ondan intikamını yavaş yavaş almak ister. Yamaç doktor, Damla hemşire, Cuma, Akın ve Murtaza hasta bakıcı kılığına girer. Cengiz, gözlerini hastanede açar. Bacaklarının tutmadığını üç yıldır hastanede olduğunu gören Cengiz. soyadının Erdenet değil Mardin olduğuna inandırılmaya çalışılır. Ona fotoğraflar gösteriliyor. Cengiz, aklını yitirecek duruma gelir.

Yamaç, tekrar bayıltıp Cengiz’i yatağına bıraktırır. Kulkan, babasının akşama kadar odasından hiç çıkmadığını öğrenince yanına gider. Cengiz, Kulkan’a adını ve soy adını sorar. Erdenet. olduğunu duyunca da oğluna sarılıp ağlar. Nedim, Yamaç’tan Afganistan’dan gelecek olan bir kadını almalarını ister. O, bunun karşılığında kendisine Cengiz’in tüm paralarının yerini öğrenmek ister.

Cumali ile Yamaç, kadını karşılar. Ama kadını Akın’dan başka bir yere gönderir. Yolda, kadını almak isteyen birileri önerini kesip kendilerine ateş eder. Kadını kaçırdıklarını düşünürler. Yamaç, Nedim’e Yasmin’in yerini sorar. O da Akın’la birlikte olduğunu önce kendisine istediği şeyi vermesini ister. Nedim, Cengiz’in tüm paralarının yerlerini Olga’nın bildiğini söyler.

Selen, Olga’yı evden bagajda kaçırıp onu ormanlık bir yere götürür. Olga, onun kendisine yardım ettiğini düşünürken Selen, babasının intikamını almak için ona silahını doğrultur. O sırada Yamaç, gelip Selen’e engel olur. Olga’ın çantasındaki kırmızı defteri alan Yamaç, onun Cengiz’in kasası olduğunu anlar. Yamaç, Selen’e kendi silahını verir ve bu iyiliğini unutmamasını söyler. Selen, Olga’yı öldürüyor. Ama o ölmeden katilin kendisi değil Süreyya olduğunu söyler.

Çukur 4. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Nehir İle Efsun’u Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler