Ana SayfaDizilerSefirin kızı 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Menekşe Akın'ın Cesedinin Yerini Polise...

İlgili Postlar

Sefirin kızı 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Menekşe Akın’ın Cesedinin Yerini Polise İhbar Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 34. yeni bölümüyle 28 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sancar, Menekşe’nin hamile olmadığını ve aylar öncesinde bebeğini düşürdüğünü öğrenir. Gediz, Kahraman’ın Sancar’ı polise ihbar ettiğini zannedip onu yaralayıp mekana bırakır. Sahra’nın Akın’ın kardeşi olduğunu öğrenen Sancar, onu depoya kapatır. Kahraman, Gediz’in hisse paralarını alıp Sancar’dan da tüm mal varlığını ister. Sahra, Sancar’a silah çeker. Gediz, Sancar’ı kurtarmak için Sahra’yı vurur. Sefirin Kızı 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Menekşe, Akın’ın cesedinin yerini polise ihbar ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Menekşe Akın’ın Cesedinin Yerini Polise İhbar Ediyor!

 

SEFİRİN KIZI 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, Menekşe’nin bebeğini aylar önce düşürdüğünü ve kendisini hamilelik yalanıyla kandırdığını öğrendikten sonra yıkılır. Ona, şimdi gideceğini çocuğunun yasını tutacağını, daha sonra onun kalemini kıracağını söyleyip gider. Gediz, Kahraman’a Sancar’a sattığı tüm hisse paralarını verir. Onun telefonda Sancar’ı polise ihbar ettiğini zanneden Gediz. Kahraman’ın kafasına vurur.

Kahraman orada bayılıp yere düşer. Paralarını geri alan Gediz, onu mekana bırakıp Sancar’ın yanına gider. Sancar, işin içinde Sahra’nın olduğunu öğrendikten sonra onu bir depoya kapattırır ve üç gün orada kalmasını ister. Gediz, Sahra’nın bir depoya kapatıldığını öğrenir. Ancak hangisi olduğunu bilemez. Nevzat ile Ceylan, Nare’yle konuşmak için konağa gider.

Ceylan, olanları Nare’ye anlatır. Sahra’nın Akın’ın kardeşi olduğunu öğrenen Nare, oracıkta bayılır. Halise, konakta Nare’ye ve Elvan’a oda hazırlar. Neşe, hemen Dudu’yu arayıp Halise’nin Elvan’ı konağa yerleştireceğini anlatır. Ev kiralamak üzereyken Dudu, Yahya’dan kendisine ev almasını ister. O sırada Halise, Yahya’yı arayınca onun elinden kurtulur.

Gediz, Dudu’dan Sahra’nın tutulduğu deponun yerini öğrenir. Gidip onu oradan çıkartır. Ondan oralardan gitmesini ister. Sahra, miras için kaldığını söyleyince, Gediz, abisinin tüm mirası Nare’ye bıraktığını söyler. Kahraman, Gediz’in tüm parasını alır. Sancar’da ona, susması için kendi hisselerini verir. Ama Kahraman ondan tüm mal varlığını ister. Düşünmesini söyleyip gider.

Sahra, eline aldığı silahla Sancar’ı öldürmek ister. Tam silahı ateşleyeceği sırada Gediz, Sahra’yı vurur. Sahra, kanlar içinde yere yığılır.

Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gediz Sancar’ı Kurtarmak İçin Katil Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler