Ana SayfaDizilerYasak Elma 91. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Halit'in Gizlendiği Yeri Buluyor...

İlgili Postlar

Yasak Elma 91. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Halit’in Gizlendiği Yeri Buluyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma, 91. yeni bölümüyle 28 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şahika, Feride’yle samimiyetini ilerletip Çağatay’la tanıştırılır. Çağatay ile Yıldız’ın arası Şahika yüzünden bozulur. Ender, birinin kendisini takip ettiğini anlayıp Caner’den yardım ister. Caner, o arabanın Zehra’nın üzerine kayıtlı olduğunu anlar. Arabayı Sıtkı, kullanır ve onu takip eder. Caner, onun bir bankaya girdiğini görür. Ender, bankadan Halit’in adına hesap açılmış olduğunu öğrenir. Artık Ender, Halit’in hayatta olduğunu anlar. Yasak Elma 91. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ender, Halit’in gizlendiği yeri buluyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Ender Halit’in Gizlendiği Yeri Buluyor Mu?

Yasak Elma 91. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Şahika ve Ender bir araya geliyor. Ender, onlara Halit’in hayatta olduğunu söylüyor. Şahika, kesinlikle Halit’in yaşadığına inanmıyor. Yıldız ise, donup kalıyor. Ender, Halit’in gizlenebileceği yerleri araştırmaya başlıyor.

İşte Yasak Elma 91. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 90. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, oğlunu akşam yemeğe çağırır. Yemeğe Şahika’yı da davet eder ve ikisini tanıştırmayı başarır. Ertesi gün Feride Şahika’dan oğluna kek gönderir. Çağatay da o sırada Yıldız’la baş başa yemek yemek için hazırlık yapar. Şahika’yı kapıda görünce içeri buyur etmek zorunda kalır. Kapı çalınca panikleyen Çağatay, Şahika’yı banyoya kapatır ve ona kız arkadaşıyla dışarı çıkacaklarını, onun da kendileri çıktıktan sonra evden çıkmasını ister.

Şahika, banyoda ses çıkarıp çığlık atar. Yıldız, Şahika’yı Çağatay’ın banyosunda görünce evi terk eder. Çağatay’ın kendisini anlatmasına bile izin vermez. Hemen annesinin yanına giden Çağatay, bunu neden yaptığının hesabını sorar. Yıldız’da Şahika’nın yanına gidip ondan hesap sorar. Çağatay, sonunda kendisini Yıldız’a anlatır ve ikili tekrar bir araya gelir.

Yıldız, Feride’yle konuşmak için onun yanına gider. Feride, Yıldız’ın öyle üzerine gider ki onun oğluyla evlenmesinin mümkün olmadığını anlatır. Yıldız, evi ağlayarak terk eder. Ender, bir arabanın kendisini takip ettiğini anlar. Plakayı alıp Caner’e araştırması için verir. Araba Zehra’nın üzerine çıkar. Ender, Zehra’ya konuşmak için onun evine gider ve orada Sıtkı’nın işe alındığını görür.

Caner, ertesi gün Sıtkı’yı takip eder ve onun bir bankaya girdiğini görür. Peşinden Caner’de içeri girer. Ancak görevli özel müşterilerinin yukarı kata çıkabildiğini söyler. Ender, bankadan Halit’in üzerine on gün önce yeni bir hesap açıldığını öğrenir ve onun yaşadığına artık emin olur.

Yasak Elma 91. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Halit’in Hayatta Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler