Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz'ın Ölümü Herkesi Yasa...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz’ın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 78. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, Yılmaz’ın kaza yaptığını görür görmez, onu canı pahasına kurtarıyor. Yılmaz’ı, ağır yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Durumu ciddi olan Yılmaz, gözlerini açıyor ve çocuklarını görmek istiyor. Müjgan ile Fikret, yakınlaşıyor. Yılmaz, çocuğunu Demir’e emanet ediyor. Demir’de kendisine bir şey olursa kızını ona emanet ediyor. Züleyha’nın gözleri önünde Yılmaz, hayatını kaybediyor. Yılmaz’ın ölümü herkesi yasa boğuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz’ın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz, arabasıyla uçuruma düşüyor. Demir, hemen Yılmaz’ı kurtarmak için onu arabasından çıkarmak için uğraşıyor. Çevreye gelen insanlar, arabanın patlamak üzere olduğunu görüp Demir’in uğraşmayı bırakmasını söylüyorlar. Ama Demir, canı pahasına Yılmaz’ı arabadan çıkartıyor ve araba havaya uçuyor. Müjgan, kanepeden düşün Kerem Ali’nin bir şeyi olmadığını anladıktan sonra çok rahatlıyor. Fikret, Müjgan’ı yemeğe deniz kenarına götürüyor. İkili yemekte yakınlaşmaya başlıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 78. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Demir’in canı pahasına Yılmaz’ı kurtardığı için ona minnettar oluyor. Fekeli, acı haberi alıp hastaneye koşuyor. Allaha, bir kez daha kendisine evlat acısı yaşatmaması için dua ediyor. Yılmaz, çok kan kaybettiği için kan veriliyor. Ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alınıyor. Onun gözlerini açmasıyla herkes çok mutlu oluyor. Yılmaz, gözünü açar açmaz Kerem Ali’nin nasıl olduğunu soruyor.

Kerem Ali’nin iyi olduğunu duyduktan sonra çocuklarını görmek istiyor. Demir, hemen eve gidip Adnan’ı hastaneye götürüyor. Fikret ile Müjgan, yemekten geç dönüyor. Haberi alan Müjgan hastaneye koşuyor. Yılmaz’ı, öyle görünce ondan tüm yaptıkları için özür diliyor. Çocuklarını gören Yılmaz, babasına Müjgan’ı ve çocuklarını emanet ediyor. Fekeli, ona iyileşeceğini ama duymak istiyorsa yaşadığı sürece Müjgan’a ve Kerem Ali’nin kendisine emanet olduğunu söyleyip eve gidiyor.

Yılmaz, Züleyha’nın gözleri önünde hayatını kaybediyor. Doktorlar onu kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Ama Yılmaz’ı, hayata döndüremiyorlar. Fekeli’ye acı haber geliyor. Demir’e de Yılmaz’ın ölüm haberi geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Züleyha’yı Ve Çocukları Demir’e Emaret Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler