Ana SayfaDizilerAlev Alev 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Cemre'yi Yine Köşeye Sıkıştırıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Cemre’yi Yine Köşeye Sıkıştırıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Alev Alev, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, heyetten çıktıktan sonra akıl sağlığı yerinde raporunu alacağından emin olur. Yeni bir hayata başlayan Cemre, bir işe başlıyor. Rüya, Ömer’i yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. İskender, Tomris’e kendisini vuranın Ali olduğunu söylüyor. Çiçek, İskender’in yanına gidip onu tehdit ediyor ve polislere onu yaralayanın Bülent olduğunu söylemesini istiyor. Ali, Tomris’in Atlas’ı Çiçek’in mezarına götürmesinden şüphelenip Çiçek’in karşısına çıkıyor ve yüzünü açtırıyor. Çelebi, Cemre’yi yine köşeye sıkıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Cemre’yi Yine Köşeye Sıkıştırıyor!

Alev Alev 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Rüya, Çelebi’nin tuzağından yaralı bir şekilde kurtulan Ömer’i buluyor. Onu hastaneye yetiştiriyor. Yolda, kendisini bırakmamasını, daha ona kalbinin yerini göstereceğini söylüyor. Ömer, ameliyat oluyor. Çiçek, Rüya’yı arıyor ve onun İskender ile görüşmesi gerektiğini söylüyor. Ömer, Rüya’nın koşa koşa İskender’in yanına gitmesine bozuluyor. Hemen, tedavisini yarım bırakıp hastaneden çıkıyor.

ALEV ALEV 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Evine icra gelme durumuna gelen Ozan, tefecilerden para almak durumunda kalıyor. Cemre, akıl sağlığı yerinde raporunu alacağından emin iş aramaya başlıyor. Küçük bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hatta ilk avansını bile alıyor. Cemre, ertesi gün raporun sonucunu almaya gittiğinde hayal kırıklığına uğruyor. Heyet Cemre’ye, akıl sağlığı yerinde değildir raporu vermiştir.

Cemre, Çelebi’nin üzerine saldırıyor. O anların kayıtlarını alan Çelebi, Cemre’nin tüm haklarını yönetme sahip oluyor. Ömer, Rüya’nın İskender’le konuşmaya gitmesine bozulup onu tersliyor. Ozan’la konuştuktan sonra ona aşkını itiraf etmeye karar veriyor. Atlas’ın psikolojisi iyi değildir ve evde yangın çıkarıyor. Tomris torununu doktora gösteriyor ve onun yas tuttuğunu anlıyor.

Rüya’nın ricasını ret eden İskender’in yanına Çiçek gidiyor. Onun Şimal olduğunu sanan İskender, onun tehdidiyle polise kendisini yaralayanın Bülent olduğunu söylüyor. Bülent, hapse atılıyor. Ertesi gün, Atlas’ı annesinin mezarına götürüyor. Ali, onları Çiçek’in mezarında görünce hemen eve gidiyor ve Şimay bildiği kişiden yüzünü açmasını söylüyor. Karşısında Çiçek’i gören Ali, donup kalıyor. Çelebi ise, polislerle birlikte Cemre’nin evine geliyor ve ondan ya akıl hastanesine yatmasını ya da kendisiyle eve gitmesini başka şansının olmadığını söylüyor.

Alev Alev 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ömer Rüya’ya Aşkını İtiraf Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler