Ana SayfaDizilerAkrep 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Ferda'yla Evlenmeyi Kabul Edecek Mi?

İlgili Postlar

Akrep 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Ferda’yla Evlenmeyi Kabul Edecek Mi?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Akrep, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Perihan, Ferda’nın evde olduğunu öğrenip eve geliyor ve onunla konuştuklarını Fikret’in dinlemesini sağlıyor. Fikret, Ferda’nın söylediklerini duyduktan sonra onu evden kovuyor. Perihan, Merve’yi ve Aras’ı kendi tarafına çekiyor. Ferda, kendisinin dışlandığını görünce medyaya annesinin sakladığı bir kızı haberi olduğunu yayıyor. Bu duruma mutlu olan Fikret, Ferda ile Sapancadaki evde buluşuyor. Perihan, Merve’yi oraya götürüp annesinin gerçek yüzünü gösteriyor. Akrep 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Ferda’yla evlenmeyi kabul edecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Fikret Ferda’yla Evlenmeyi Kabul Edecek Mi?

Akrep 4. bölüm 1. fragmanında; Merve, annesini Fikret’le yarı çıplak bir vaziyette gördükten sonra onu affetmiyor. Ferda ise, onların orada olduğunu haber verenin Aras olduğunu anlayıp onu, Berna’yı denize atarken çektiği video ile tehdit ediyor. Perihan, Merve’yi köşke getiriyor. Ferda, Fikret’e hemen evlenmeleri gerektiğini, eğer kendisiyle evlenmezse hepsinin canını alacağını söyleyip tehditler savuruyor.

İşte Akrep 4. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Perihan, hizmetçiden Ferda’nın evde olduğunu öğrenip hastaneden çıkıp eve gidiyor. Ferda’nın üzerinde kızının geceliğini görünce hemen onu çıkartıp aşağı gelmesini istiyor. Görüntülü dinleme cihazını Fikret’in odasına koyuyor ve ona Ferda ile konuştuklarını dinlettiriyor. Ferda’nın, Fikret’in avucunda olduğunu ona ne isterse yaptıracağını söylediklerini duyuyor.

Fikret, Ferda’nın eşyalarını fırlatıp onu evden kovuyor. Ferda, gece yarısı saatlerce yürüyerek evine gidiyor. Ertesi gün hiçbir şeyden haberi olmayan Duru ile Şahin, Merve’nin yanına kuaföre gidiyor. Kuzenler konuştuktan sonra kaynaşıyor ve Duru, onları yemeğe davet ediyor. Ferda, Merve’nin kuzenleriyle yemeğe çıkacağını duyunca mutlu oluyor.

Bu arada Fikret, Aras’la birlikte Ferda’yı Sapancadaki eve götürüyor. Orada, Fikret, Ferda’nın tüm yalanlarını ortaya çıkarıyor. Ancak Ferda, bir telefonuyla aslında Berna’nın öldüğü gece hastanede olduklarını Fikret’e inandırıyor. Bu sefer Fikret, Ferda’ya haksızlık ettiğini düşünüp pişman oluyor ve sürekli onu arayıp özür mesajları yazıyor.

Ferda, annesinin kapıya kadar kızıyla gelip ona sarıldığını görünce çıldırıyor. Perihan, Aras’tan Ferda ile Fikret’in Sapancada buluştuklarını söylüyor. Merve’ye annesinin gerçek yüzünü göstermek için Perihan onu, Sapancadaki eve götürüyor. Merve, annesini yarı çıplak Fikret’le görünce ondan nefret ediyor.

 Akrep 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Herkese Ferda’nın Gerçek Yüzünü Gösteriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler