Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Normale Dönmeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Normale Dönmeye Başlıyor!

Tv8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selvi, doktor hanımla yine online seans yapıyor. Ona dışarıda gezmelere bile çıktığını anlatıyor. Selvi, yıllar sonra ilk kez oğlunun mezarına gidiyor. Hediye, gerçek annesini bulduktan sonra onun hasta olduğunu anlayıp ona bakmaya karar veriyor. Doktor hanım Boncuk’la konuşuyor ve onu biraz daha rahatlatıyor. Boncuk, normale dönmeye başlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Normale Dönmeye Başlıyor!

Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doktor hanım, Selvi ile normal bir seans yapmak için anlaşıyor. Ama, kendisini hazır hissetmiyor. Bir hafta boyunca Selvi, oğluyla birlikte dışarılarda geziyor. Hatta kendi başına çıkıp komşuna gidip onu ertesi günü evine davet ediyor. İki komşu 35 yıl aradan sonra dertleşip vakit geçiriyor. Selvi, daha sonra oğlunun mezarına tek başına gidiyor ve orada fenalaşıp Mert’i arıyor. Ölmek isteyen Selvi, oğlunun yanına gelmesiyle yaşamaya değer bir sebebinin olduğunu hatırlıyor.

KIRMIZI ODA 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hediye, Doktor Piraye ile olan seansına geliyor. Gerçek annesinin yanına gittiğini anlatıyor. Hediye, hala bildiği gerçek annesinin anlattıklarından sonra kanı donuyor. Aslında, kardeşi hasta olduğu için onlardan borç istemişlerdir. Borç paranın karşılığında ise Hediye’yi isteyip onu bir daha kendisine göstermemişlerdir. Hediye, annesinin fenalaşmasından sonra ona ilaçlarını alıp getiriyor. Sonra onun Alzheimer hastası olduğunu anlıyor ve kendisini ona bakmak zorunda hissediyor.

Piraye, onun bu kararı karşısında bir şey söyleyemiyor. Boncuk, yeni seansa geliyor. Doktor hanıma, işlerin çok büyüdüğünü kendisini kocaya vermek için tüm dünyanın seferber olduğunu söylüyor. Bir şeyleri yarım yamalak anlatıyor. Anlatmaya çalıştığı şeyden sonra doktor hanıma sarılıp ağlıyor. Sonra dedelerin kaybolduğunu görüyor. Biraz daha içini dökse belki rahatlayacak olan Boncuk, anlatmak istemediği şeyleri içinde biriktiriyor ve kendisine yapayalnız bir dünya oluşturuyor.

Doktor hanım, bu durumu fark ediyor. Onun çocukluğuyla alakalı bu yaşadıklarını etkileyen büyük bir trajedi olduğunu anlıyor. Boncuk, eve daha rahat bir şekilde gidiyor.

 Kırmızı Oda 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Hollanda’da Tanıştığı Kişiyi Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler